„Zbog serije `Ljubav, navika, panika` ne jedem sendviče!“ Mirka Vasiljević otkrila zašto joj se zgadila omiljena užina u Srba

Tamara Nikolić avatar

Mirka Vasiljević je veoma poznata glumica koja je svoj debi imala u filmu „Mi nismo anđeli 2“ 2005. godine. Istu godinu započela je snimanje serije „Ljubav, navika, panika“ koja je postala kultna i učvrstila njen status tinejdž zvezde. U ovoj komediji, tada petnaestogodišnja Mirka je glumila uz poznate glumačke legende poput Seke Sablić, Nikole Simića i Ljiljane Stjepanović.

Mirka se nedavno prisetila mnogih anegdota sa snimanja serije, uključujući jednu vezanu za pesmu „Mirka“ Đorđa Balaševića. Iako je ranije mrzela tu pesmu zbog zadirkivanja od strane roditelja, Nikola Simić je postao taj koji ju je zavoleo. Tokom snimanja serije, Simić bi je svaki dan dočekivao sa pevanjem refrena te pesme, što je na kraju rezultiralo time da je Mirka sada voli i da je pesma podseća na njega.

Osim ovakvih zanimljivih anegdota, Mirka je otkrila da zbog snimanja serije „Ljubav, navika, panika“ godinama ne jede sendviče. Naime, tokom snimanja im se stalno donosili sendviči na set, što je rezultiralo time da su joj postali odvratni i da ih od tada više ne konzumira.

Mirka Vasiljević retko deli detalje iz svog privatnog života i trudi se da živi povučeno, fokusirajući se na svoju karijeru i maestralne glumačke kreacije. Iako malo poznata van sveta glume, njen talenat i angažovanje na setu su je učinili jednom od omiljenih glumica publike.

Mirka Vasiljević je pokazala svoj talenat i harizmu još od svog debija u filmu „Mi nismo anđeli 2“. Njena uloga u seriji „Ljubav, navika, panika“ joj je donela veliku popularnost i utemeljila status tinejdž zvezde. Kroz ovu seriju, Mirka je imala priliku da radi sa poznatim glumačkim imenima poput Seke Sablić, Nikole Simića i Ljiljane Stjepanović, što joj je sigurno bilo veliko iskustvo i prilika za učenje.

Anegdote sa seta su uvek zanimljive, a Mirka je podelila neke od njih sa svojim fanovima. Jedna od njih je priča o tome kako je Nikola Simić, njen kolega sa snimanja, pevao pesmu „Mirka“ Đorđa Balaševića. Iako je pre toga nije volela zbog dosadnog zadirkivanja, Simić je uspeo da je zavoli kroz svoje pevanje. Ova priča pokazuje kako su kolege sa seta uspeli da se povežu i stvore prijateljstvo.

Još jedna zanimljiva anegdota je ta da Mirka više ne jede sendviče zbog njihove česte prisutnosti na setu tokom snimanja serije. Iako su im bili donošeni kako bi obezbedili hranu za glumce, sendviči su postali preterano prisutni i odvratili su Mirku od njih. Ova priča pokazuje da se čak i omiljena hrana može promeniti zbog učestalog konzumiranja.

Mirka Vasiljević je glumica koja je svojim radom i talentom osvojila srca publike širom regiona. Njen rad na setu i profesionalizam su prepoznati, a anegdote sa snimanja serije „Ljubav, navika, panika“ pružaju uvid u njen život van svetala reflektora. Mirka je ostavila trajan utisak kao tinejdž zvezda i nastavlja da iznenađuje gledaoce svojim glumačkim umećem.

Tamara Nikolić avatar