NIJE POŠTENO ŠTO NAM JE BOG UZEO PRINCEZU: Rođaci Kristine u šoku

Milan Petrović avatar

U nedelju ujutro, Kristina Milenković iz Lebana, nastradala je u Švajcarskoj nakon što je, prema sumnjama, pala pod voz. Nesreća je šokirala njene rođake, koji još uvek ne mogu da veruju da je njihova voljena Kristina preminula. Detalji tragedije još uvek nisu potpuno poznati, s obzirom na to da su inspektori i dalje u procesu istraživanja svih okolnosti nesreće.

Rođak preminule devojke je izjavio da je saznao za tragediju nekoliko sati nakon što se dogodila. Opisao je Kristinu kao divno dete puno ljubavi, te izrazio veliku tugu zbog gubitka. Iako još uvek nije jasno kako je došlo do nesreće, rođaci tvrde da Kristina nikada ne bi namerno učinila nešto što bi dovelo do svoje smrti.

Kristina je povremeno radila u Švajcarskoj kako bi zaradila za svoju budućnost i svoj život. Rođaci ističu da je bila dragocen član porodice i da je njena smrt potpuno neočekivana. Njena porodica sada čeka tačne informacije o uzrocima nesreće kako bi shvatila šta se tačno dogodilo.

Na društvenim mrežama, porodica, prijatelji i poznanici se opraštaju od Kristine Milenković, izražavajući duboku tugu zbog njenog preranog odlaska. Mnoge poruke ispod njenih fotografija opisuju je kao divnu osobu koja je ostavila dubok trag u srcima svih koji su je poznavali. Njena smrt ostavlja prazninu u životima onih koji su je voleli i cene njenu dobrotu i ljubav prema životu.

Tragedija Kristine Milenković potresla je njenu zajednicu i šokirala njene rođake i prijatelje. Njena smrt podseća nas na krhkost života i važnost svakog trenutka koje provodimo sa voljenima. Nadamo se da će istražne vlasti uspeti da otkriju uzroke nesreće kako bi njena porodica mogla da pronađe bar malo mira u ovim teškim trenucima tuge. Neka Kristina Milenković počiva u miru, a njeno sećanje živi zauvek u srcima onih koji su je voleli.

Milan Petrović avatar