Želi ga premijerligaš, ali i italijanski gigant

Aleksandar Vuković avatar

Fudbalski svet juče je uzburkala vest da se mladi defanzivac Strahinja Pavlović nalazi na meti engleskog kluba Brentforda, ali se sada pojavljuje informacija da i italijanski velikan Milan želi da dovede talentovanog štopera. Prema navodima Gazete delo sport, novi trener Milana, Paulo Fonseka, želi da unapredi odbranu svog tima, koja je prošle sezone primila čak 69 golova. Fonseka trenutno ima na raspolaganju nekoliko štopera, ali smatra se da bi dolazak Pavlovića bio od velikog značaja za klub. Milan veruje da bi za mladog srpskog fudbalera mogli izdvojiti između 20 i 25 miliona evra, dok su austrijski mediji prethodno spekulisali da Salcburg traži cenu od 30 miliona evra za njegov transfer.

Gazeta delo sport takođe navodi da će konkurencija između Brentforda i Milana biti žestoka, ali da će transfer Pavlovića zavisiti od konačne prodajne cene koju će postaviti Salcburg. Strahinja Pavlović je jedan od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi, a njegovo ime sve češće se pominje u transfer spekulacijama. On je trenutno član Red Bull Salcburga, ali bi mogao da napusti klub ovog leta ukoliko se postigne dogovor sa potencijalnim zainteresovanim klubovima.

Po rečima Fabrizia Romana, poznatog novinara koji prati transfere u fudbalskom svetu, Brentford već pregovara sa Salcburgom oko Pavlovićevog transfera u englesku Premijer ligu, ali se sada pojavila informacija da bi Milan mogao da se uključi u trku za njegov potpis. Očekuje se da će u narednim nedeljama biti više informacija o eventualnom transferu Strahinje Pavlovića, a navijači sa nestrpljenjem prate razvoj situacije.

Po dolasku u Milan, Paulo Fonseka je jasno istakao da mu je prioritet da unapredi odbranu tima, koja je bila jedna od najlošijih u prošloj sezoni. Dolazak Pavlovića mogao bi da donese novu dinamiku i sigurnost u defanzivnu liniju, te da doprinese boljim rezultatima u narednoj sezoni. Mladi srpski fudbaler već je pokazao svoj talenat i potencijal u igrama za Salcburg, a njegov dolazak u Milan mogao bi da bude korak napred u njegovoj karijeri.

Transferni rok je u punom jeku, a klubovi širom Evrope aktivno tragaju za pojačanjima kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu. Strahinja Pavlović mogao bi da bude jedno od najvećih imena ovog leta, iako će klubovi morati da se ozbiljno takmiče za njegov potpis. Atmosfera oko njegovog mogućeg transfera veoma je napeta, ali će se finalna odluka o njegovoj budućnosti verovatno doneti u narednim nedeljama. Svi fanovi fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ove priče i nadaju se da će mladi srpski fudbaler postati deo jednog od najpoznatijih klubova u Evropi.

Strahinja Pavlović je trenutno jedan od najtraženijih talenata u evropskom fudbalu, a njegovim dolaskom u Milan ili Brentford sigurno bi se unapredila odbrambena linija ovih klubova. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem prate razvoj situacije oko njegovog transfera i nadaju se najboljem za mladog fudbalera.

U narednim danima očekuje se da će biti više informacija o eventualnom transferu Strahinje Pavlovića i da će se finalna odluka doneti u skorije vreme. Svi klubovi koji su zainteresovani za njega moraće ozbiljno da razmotre svoje ponude i da se takmiče sa konkurencijom kako bi ga doveli u svoje redove. Navijači sa nestrpljenjem iščekuju rasplet ove priče i nadaju se da će mladi defanzivac nastaviti da ostvaruje uspehe u svojoj karijeri.

Transferni rok je u punom jeku, a svi klubovi aktivno tragaju za pojačanjima kako bi se što bolje pripremili za narednu sezonu. Strahinja Pavlović sigurno će biti jedno od najzanimljivijih imena ovog leta, a ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju ishod njegovog transfera. Sve oči trenutno su uprte u pregovore između Brentforda, Milana i Salcburga, a jasno je da će se odluka o budućnosti mladog srpskog fudbalera uskoro doneti.

Aleksandar Vuković avatar