Konferencija za medije gradonačelnika Beograda (VIDEO)

Milan Petrović avatar

Gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, nedavno se oglasio na konferenciji za medije i govorio o važnim projektima koji su u planu za Beograd. Jedan od tih projekata je „Mali metro“, tunel i novi Savski most.

Šapić je najavio da će radovi na tim projektima početi tokom leta, te da će se potruditi da kružni tok ispred Brankovog mosta bude završen pre početka naredne godine. Takođe je istakao da se tokom radova na prokopavanju tunela Despota Stefana neće zatvarati, a da će radovi na mostu trajati oko tri godine. Grad Beograd već kreće sa pripremnim radovima kako bi se ovi projekti što pre realizovali.

U svom obraćanju, Šapić je takođe želeo da razjasni nekoliko dilema koje su prisutne u javnosti. On je istakao da sve što se planira da se radi u Beogradu ostaje u Beogradu, a ne prelazi na Republiku. Takođe je naglasio da je Ministarstvo građevine upisalo most u katastar mesec dana pre nego što je planirano da bude srušen, ali da on to ipak naziva novim srpskim mostom koji će ostati takav.

U završnici svog obraćanja, gradonačelnik je najavio da će se 13. jula otvoriti ponuda za Bulevar patrijarha Pavla.

Ovim projektima Grad Beograd nastavlja da radi na unapređenju infrastrukture grada i poboljšanju kvaliteta života građana. Gradonačelnik Šapić ističe da su ovi projekti od velike važnosti za razvoj Beograda i da će se raditi na njihovoj brzoj realizaciji.

Na konferenciji za medije prisustvovali su i predstavnici medija koji su pažljivo slušali gradonačelnikove reči i postavljali pitanja vezana za ove projekte. Svi prisutni su pokazali veliko interesovanje za planirane radove i njihov uticaj na grad.

Šapić je na kraju konferencije još jednom naglasio važnost ovih projekata za Beograd i istakao da će se grad truditi da sve bude učinjeno na vreme i u skladu sa planom. Građani Beograda mogu da se nadaju unapređenju saobraćaja, povećanju kvaliteta života i modernizaciji grada kroz ove projekte.

Uprkos nekim dilemama i poteškoćama, Grad Beograd ide napred i radi na ostvarivanju svojih ciljeva. Sa novim gradonačelnikom, Aleksandrom Šapićem, na čelu, Beograd ima sve veće ambicije i nade za bolju budućnost.

Milan Petrović avatar