(VIDEO) Dvojica popularnih srpskih glumaca se ljube i razmenjuju nežnosti! Gej scene šokirale publiku u Srbiji, komentari pljušte: „Predivno, ali i ružno!“

Tamara Nikolić avatar

Novi spot grupe „Koikoi“ za pesmu „Putem mimoza“ privukao je pažnju javnosti svojim smelim pristupom i provokativnim scenama. U ovom videu glavne uloge igraju Marko Grabež, osnivač benda i poznati glumac, i njegov kolega Strahinja Blažić. Spot je ispunjen gej scenama u kojima su obojica potpuno goli u buretu, ljube se i razmenjuju nežnosti.

Kommentari ispod videa na Youtube platformi su uglavnom pozitivni, sa korisnicima hvaleći hrabrost i originalnost prikazane u spotu. Neki od komentara ističu da je ovo veoma smelo za naše podneblje, dok drugi čestitaju benda na odlično odrađenom spotu.

Marko Grabež je stekao popularnost ulogama u serijama poput „Tajkun“, „Nečista krv – greh predaka“ i „Sablja“, dok je Strahinja Blažić poznat po svojim ulogama u serijama „Tunel“ i „Pevačica“. Obojica glumaca su pokazala hrabrost i otvorenost u ovom spotu, što je naišlo na pozitivan odjek kod publike.

Novi spot grupe „Koikoi“ za pesmu „Putem mimoza“ definitivno je privukao pažnju javnosti svojom provokativnošću i smelošću prikazanih scena. Ovi mladi umetnici su uspeli da izazovu različite reakcije i komentare, ali je većina publike pozitivno reagovala na ovaj nekonvencionalni pristup. Spot je postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili hrabrost i talent Marka i Strahinje. Ostaje da vidimo kako će se ova grupa dalje razvijati i šta nas očekuje u budućnosti od njih.

Tamara Nikolić avatar