Užas na Gazeli: Muškarac pao sa motocikla, sa otvorenim povredama glave prevezen u Urgentni

Jovana Radić avatar

Muškarac (61) povreden je danas nakon pada sa motora na mostu Gazela. Motociklista ima otvorenu povredu glave i prevezen je u reanimaciju Urgentnog centra. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće.

Hronika

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su policijski službenici SBPOK-a u saradnji sa pripadnicima BIA, a po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, uhapsili u Nišu N.R., bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, zbog sumnje da je izvršio krivično delo trgovina uticajem.

Muškarac (61) je danas povređen nakon pada sa motora na mostu Gazela. Nesreća se dogodila tokom jutarnjih sati, a motociklista je prevezen u reanimaciju Urgentnog centra sa otvorenom povredom glave. Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić dao je izjavu povodom hapšenja bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu prosvete, N.R. koji je uhapšen u Nišu pod sumnjom da je izvršio krivično delo trgovina uticajem. Policijski službenici SBPOK-a u saradnji sa pripadnicima BIA sproveli su hapšenje po nalogu Javnog tužilaštva za organizovani kriminal.

Incident na mostu Gazela izazvao je zabrinutost kod prolaznika i vozača koji su bili svedoci udesa. Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla povređenog motociklistu u Urgentni centar. Uzrok pada sa motora još uvek nije poznat i policija istražuje ovaj slučaj.

Ivica Dačić naglasio je važnost borbe protiv korupcije u društvu i istakao da će nadležne institucije nastaviti sa oštrim merama protiv svih koji krše zakon. Hapšenje bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu prosvete podseća na neophodnost poštovanja zakona i jačanje institucija kako bi se očuvala vladavina prava u državi.

N.R. se tereti za krivično delo trgovina uticajem, a detalji ovog slučaja biće poznati nakon istrage i suđenja. Ministarstvo unutrašnjih poslova obećava transparentnost u radu i punu podršku svim pravnim organima u borbi protiv korupcije.

Prolaznici koji su bili svedoci nesreće na mostu Gazela izrazili su zabrinutost zbog bezbednosti saobraćaja i apelovali na vozače da voze pažljivo i poštuju saobraćajna pravila kako bi se smanjio broj saobraćajnih incidenata.

Nesreća na mostu Gazela podseća nas na važnost bezbednosti u saobraćaju i potrebu poštovanja propisa kako bi se izbegle povrede i tragedije na putevima. Hitna pomoć i policija su brzo reagovali na incident i pružili pomoć povređenom motociklisti.

Ivica Dačić ističe da je borba protiv korupcije prioritet za Vladu Srbije i da će se oštro kažnjavati svaki oblik nelegalnih radnji. Hapšenje bivšeg državnog sekretara u Ministarstvu prosvete je još jedan korak ka jačanju vladavine prava i poštovanju zakona u državi.

Incident na mostu Gazela podseća vozače na važnost pažnje i odgovornosti u saobraćaju. Bezbednost svih učesnika u saobraćaju je od presudnog značaja, a poštovanje propisa treba da bude prioritet svakog vozača.

Policija nastavlja sa istragom slučaja pada motocikliste na mostu Gazela i apeluje na svedoke da pruže sve relevantne informacije koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju ovog događaja. Nadamo se brzom oporavku povređenog motocikliste i da će ovaj slučaj biti rešen u najboljem interesu pravde i bezbednosti u saobraćaju.

Jovana Radić avatar