VEST KOJU JE CELA SRBIJA ČEKALA! Žandarm koji je ranjen u terorističkom napadu ispred ambasade Izraela DANAS IZLAZI IZ BOLNICE!

Milan Petrović avatar

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić prisustvovat će dočeku povrijeđenog žandarma Miloša Jevremovića koji danas izlazi iz bolnice.

Doček je zakazan za 11.30 sati u Odredu Žandarmerije u Beogradu, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Pripadnik Žandarmerije Miloš Jevremović (34) ranjen je 29. lipnja u napadu ispred izraelske ambasade u Beogradu, koji je okarakteriziran kao teroristički čin, kada je pogođen samostrelom u vrat.

Napadač je identificiran kao Miloš Žujović (25), vjersko ime Salahudin, konvertit iz Mladenovca, koji je prešao da živi u Novom Pazaru.

Jevremović je u samoobrani pucao na Žujovića, koji je preminuo od zadobivenih ozljeda.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će žandarm Miloš Jevremović biti odlikovan.

Zvaničnici i stručnjaci smatraju da je pribranost žandarma spriječila puno veći napad koji je Miloš potencijalno pripremao nakon „tihe smrti“.

Ekipa Republike razgovarala je s roditeljima terorista nekoliko dana nakon napada, a neutešni roditelji zapitkivali su u kakvom je stanju ranjeni policajac.

– Sve smo pokušali što smo mogli i znali da spasimo sina jedinca. Borili smo se svim silama. Nismo uspjeli i sada smo roditelji ubijenog teroriste. S tim moramo živjeti, iako nemamo razloga za život – rekla je njegova majka Biljana i dodala:

– Ostali su siročad, dvoje djece, unuk koji će sad godinu i nerođena beba, o njima neprestano mislim. Sumnjam da im majka također ima pogrešne stavove. Trebalo je Miloš nas da ubije, pa to da radi što su ga naučili pogrešni ljudi.

BONUS VIDEO

Milan Petrović avatar