Uživo, Novak Đoković – Holger Rune: Neverovatan meč na Vimbldonu!

Aleksandar Vuković avatar

Na Vimbldonu se danas održava meč osmine finala između Novaka Đokovića i Holgera Runea, a prenos možete pratiti uživo na portalu „Novosti“. Prvi set je završen rezultatom 6:3 za Đokovića, nakon čega je usledila druga deonica meča. Međutim, Đoković je tokom meča imao problema sa stomakom, što je izazvalo brigu među navijačima.

U drugom setu, Đoković je vodio rezultatom 3:0, ali je Rune uspeo da se vrati i izjednači na 3:3. Đoković se držao za stomak i delovao kao da ima probleme sa probavom, što ga je primoralo da napusti teren na kratak period. Ipak, uspeo je da se vrati i nastavi meč.

Holger Rune, 15. na ATP listi, uspeo je da osvoji jedan gem i pokaže značajno poboljšanje u igri u drugom setu. Međutim, Đoković je uspeo da preokrene situaciju i osvoji set rezultatom 6:3. Iako je Rune pružio jak otpor, Đoković je pokazao svoju superiornost i sigurno vodio meč.

Meč je privukao pažnju velikog broja ljudi, uključujući i poznatog fudbalera Gereta Bejla koji je prisustvovao meču. Đoković je imao impresivan početak meča, osvajajući prva dva gema bez izgubljenog poena. Trenutno vodi sa 2:0 u setovima i pokazuje izvanrednu igru.

Ovo je šesti duel između Đokovića i Runea, sa Đokovićem koji vodi sa 3:2 u međusobnim duelima. Nakon izgubljenih mečeva u Parizu i Rimu prošle godine, Đoković je uspeo da se vrati pobedama i pokaže svoju dominaciju nad danskim teniserom.

Ukoliko vas zanima više informacija o Novaku Đokoviću i ostalim teniskim događajima, pratite sportske stranice portala „Novosti“. Đoković nastavlja put ka osvajanju Vimbldona, a njegovi navijači s nestrpljenjem prate svaki korak na tom putu.

Aleksandar Vuković avatar