Smena sunca i oblaka, do 28 stepeni

Milan Petrović avatar

Najniža temperatura u Beogradu danas će se kretati između 13 i 16 stepeni Celzijusa, dok će najviša biti oko 27 stepeni. Promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima očekuje se tokom dana, uz slab do umeren severozapadni vetar.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do četvrtka, 11. jula, očekuje se pretežno sunčano vreme sa daljim porastom temperatura. Najniža temperatura sledeće nedelje će se kretati između 10 i 17 stepeni, dok će najviša biti od 25 do 28 stepeni Celzijusa.

U međuvremenu, džinovske pande se pripremaju za put u okviru crno-bele diplomatije. Pratite nas putem iOS i Android aplikacije kako biste bili u toku sa najnovijim vestima.

Nada Stjepanovic, meteorolog, ističe da će vreme u Beogradu biti promenljivo tokom dana sa dužim sunčanim intervalima. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni, i temperature će se kretati u rasponu od 13 do 16 stepeni za najnižu do oko 27 stepeni za najvišu.

Stjepanovic takođe napominje da se do četvrtka, 11. jula, očekuje pretežno sunčano vreme sa daljim porastom temperatura. Najniža temperatura u tom periodu će biti između 10 i 17 stepeni Celzijusa, dok će najviša biti od 25 do 28 stepeni.

U međuvremenu, džinovske pande se spremaju za put kako bi sprovedile crno-belu diplomatiju. Pratite nas putem naših aplikacija kako biste bili u toku sa najnovijim vestima.

Vremenska prognoza za Beograd i okolinu za danas predviđa promenljivo oblačno vreme sa dužim sunčanim intervalima. Vetar će biti slab do umeren, severozapadni. Najniža temperatura će se kretati od 13 do 16 stepeni Celzijusa, dok se najviša temperatura očekuje oko 27 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do četvrtka, 11. jula, očekuje se pretežno sunčano vreme sa porastom temperatura. Najniža temperatura će biti od 10 do 17 stepeni, dok će najviša biti od 25 do 28 stepeni.

U međuvremenu, džinovske pande se spremaju za put u okviru crno-bele diplomatije. Pratite nas putem iOS i android aplikacije kako biste bili u toku sa najnovijim vestima.

Milan Petrović avatar