Slavni Italijan opleo po „azurima“! Reprezentacija je jako loša, nemamo mu*a

Aleksandar Vuković avatar

Bivši talijanski nogometaš Antonio Cassano (41) oštro je kritizirao reprezentaciju "azzurra" zbog eliminacije u osmini finala Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Izabranici Luciana Spalettija su na EURO stigli kao branitelji titule, ali su prikazali slabe partije, prvo u grupi, a potom i na početku nokaut faze, gdje ih je Švicarska pobijedila sa 2:0 i izbacila iz daljeg natjecanja.

Cassano, koji je prije desetljeća branio boje "azzura", prokomentirao je izdanje reprezentativaca u Njemačkoj, koje je prema njegovom mišljenju bilo poprilično loše.

"S**** smo, to je stvarnost. Bezlični, bez ideje, bez mua, bez ičega. Selektor nije mogao više od ovoga. U stvarnosti, ovi prosječni igrači koji kažu da su dobri trebali bi istaknuti, a umjesto toga… Mi smo loši", započeo je legendarni nogometaš.

Nekadašnji napadač Rome, Sampdorie, Milana, Intera, Real Madrida je otkrio da izuzetno cijeni selektora Spalettija i da je s njim razgovarao prije kontinentalnog prvenstva.

"Upozoravao sam selektora da je reprezentacija jako loša i da je to vruć krompir, ali uvijek ću biti uz njega jer je genij. U Italiji samo razmišljaju o spekulacijama umjesto da igraju, ali mi smo imali genijalca na klupi", dodao je Cassano.

Osim toga, bivši reprezentativac prozvao je i medije, te istaknuo da senzacionalnim naslovima vrijeđaju igrački kadar.

"Najsramotnija stvar su uvrede nekih novinara. Degutantno je i skandalozno da se takvim naslovima vrijeđaju igrači i selektor. Trebalo bi da ih bude sramota", podvukao je Cassano.

Aleksandar Vuković avatar