Rok za prijave za kupovinu brašna produžen

Milan Petrović avatar

Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine Srbije produžilo je rok za podnošenje prijava proizvođačima hleba za kupovinu brašna tipa „T-500“ po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi. Rok za prijavu je produžen do 8. jula, a svi proizvođači hleba sa teritorije Srbije koji su registrovani za obavljanje ove delatnosti mogu podneti prijavu Ministarstvu slanjem popunjenog obrasca sa sajta ministarstva.

Ministarstvo je objavilo ovu odluku kako bi podržalo proizvođače hleba i pomoću subvencionisanih cena brašna olakšalo njihovo poslovanje. Proizvođači hleba mogu se prijaviti Ministarstvu do 8. jula kako bi ostvarili ovu pogodnost.

Ovaj poziv proizvođačima hleba dolazi kao deo mera podrške privredi tokom pandemije koronavirusa, kada je proizvodnja i prodaja hleba bila ugrožena. Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine želi da pomogne proizvođačima hleba da lakše posluju i da im omogući kupovinu brašna po povoljnijim cenama.

Proizvođači hleba trebaju da iskoriste ovu priliku i podnesu prijavu Ministarstvu kako bi mogli da kupe brašno po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi. Rok za prijavu je do 8. jula, a proizvođači trebaju da pošalju popunjen i skeniran obrazac sa sajta ministarstva kako bi ostvarili ovu pogodnost.

Ova odluka je pozitivno ocenjena od strane proizvođača hleba, koji se nadaju da će im subvencionisane cene brašna pomoći da poboljšaju svoje poslovanje i da se lakše suoče sa ekonomskim izazovima usled pandemije koronavirusa. Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine želi da podrži proizvođače hleba i da im pruži podršku u ovim teškim vremenima.

Proizvođači hleba sa teritorije Srbije imaju priliku da iskoriste ovaj poziv Ministarstva i da kupe brašno po subvencionisanim cenama iz robnih rezervi. Rok za prijavu je produžen do 8. jula, a proizvođači trebaju da pošalju popunjen i skeniran obrazac sa sajta ministarstva kako bi ostvarili ovu pogodnost. Ministarstvo unutrašnje i spoljne trgovine želi da podrži proizvođače hleba i da im omogući lakši i ekonomičniji pristup brašnu u ovim izazovnim vremenima.

Milan Petrović avatar