Prvi Layer 2 meme token Pepe Unchained prikupio više od 2 miliona dolara u pretprodaji – Najbolji kripto za kupovinu?

Milan Petrović avatar

Na veoma prometnom tržištu meme kriptovaluta bez korisnih funkcija, Pepe Unchained (PEPI) se upušta u neistražene vode. Ovaj novi projekat trenutno je u fazi pretprodaje i prikupljanja sredstava za izgradnju prvog Pepe-tematskog Ethereum layer 2 scaling rešenja. Spekulanti se nadaju da će ovo biti dom za meme kriptovalute na Ethereum mreži, te su pokazali podršku velikim ulaganjima. Ukupan iznos prikupljen u pretprodaji nedavno je premašio 2 miliona dolara, manje od tri nedelje od početka kampanje.

Pepe Unchained je prvo layer 2 blockchain rešenje posvećeno meme kriptovalutama. Ovaj projekat kombinuje Pepe, najtrgovaniji meme token na svetu, sa layer 2 tehnologijom kako bi postigao brže i jeftinije transakcije u poređenju sa Ethereum mainnet-om. Ovakav spoj dva sveta privlači širok spektar investitora u ovom trenutku kada su layer 2 rešenja postala sve popularnija. Meme kriptovalute su takođe u fokusu ove godine, što dodatno doprinosi interesu za Pepe Unchained.

Pretprodaja Pepe Unchained-a je već prikupila preko 2 miliona dolara, a interesovanje ne pokazuje znakove opadanja. Investitori imaju priliku da kupe PEPU token po početnoj ceni od 0,0082267 dolara, ali se očekuje dalji rast cene tokom kampanje. Staking je već dostupan za investitore u pretprodaji, sa visokim APY od 860%. Međutim, nagrade za staking će opadati kako staking fond bude rastao, stoga je važno da investitori brzo reaguju kako bi iskoristili ovu priliku.

Analitičari su optimistični u vezi potencijalnog rasta vrednosti Pepe Unchained-a nakon pretprodaje, s obzirom na popularnost meme kriptovaluta i layer 2 tehnologije. Mnogi smatraju da ovaj projekat ima potencijal da ostvari značajan skok u ceni, te se preporučuje brza reakcija potencijalnim investitorima. S obzirom na trenutna kretanja na tržištu meme kriptovaluta i layer 2 tokena, Pepe Unchained može imati uspešan lansiranje na berzi, ali niko ne može precizno predvideti koliko daleko može stići. Potencijalni kupci bi trebali da prate situaciju i razmotre ulaganje u ovo obećavajuće rešenje.

Milan Petrović avatar