Ovako je Bjanka došla na rođendan kod popularnog repera (FOTO)

Milan Petrović avatar

Kanje Vest, poznat po svom muzičkom talentu i kontroverznim nastupima, također se ističe kao stilista svoje supruge Bjanki Ćensori. Njihov odnos često je tema raznih spekulacija, a Kanje je javno izrazio podršku Bjankinom izražavanju kroz modu. Njegova hrabrost i ekscentrični modni ukus su dobro poznati, te ne iznenađuje što se i Bjankin stil ističe po originalnosti i provokativnim elementima. Bjanka je postala poznata po tome što hrabro ističe svoje atribute kroz svoje odevne kombinacije, a njen suprug Kanje podržava ovakav način izražavanja. Njihovo pojavljivanje na zabavama i javnim događajima uvijek privlači pažnju, a Bjankini stajlinzi su često predmet rasprave među modnim kritičarima i u javnosti.

Reper Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Ćensori nedavno su bili u centru pažnje nakon što su se pojavili na rođendanskoj zabavi repera Taj Dola Sigana. Bjanka je privukla pažnju svojim stajlingom koji je bio drugačiji od njenih uobičajenih provokativnih izdanja. Umesto toga, nosila je belu haljinu sa velikim izrezom na grudima, ističući svoj bujni dekolte. Ova promena u njenom stilu odevanja iznenadila je mnoge, budući da je Bjanka ranije privlačila pažnju svojim provokativnim izdanjima, poput providnih topova i pantalona nalik najlonkama.

Ovaj potez je naišao na različite reakcije, a mnogi se pitaju da li Bjankino novo izdanje najavljuje trajniju promenu njenog stila. Njen suprug Kanje nije skidao pogled sa nje tokom zabave, što je dodatno privuklo pažnju medija. Interesantno je videti da je upravo Kanje taj koji stoji iza Bjankinih modnih odabira, te se postavlja pitanje da li će se ova transformacija odraziti na buduće kombinacije koje će Bjanka nositi.

Kanje Vest nije samo poznat po svom muzičkom talentu, već se ističe i kao stilista svoje supruge Bjanki Ćensori. Njihov odnos je često tema raznih spekulacija, a Kanje je javno isticao svoju podršku Bjankinom izražavanju kroz modu. Njegova hrabrost i ekscentrični modni ukus su dobro poznati, te ne iznenađuje što se i Bjankin stil odevanja ističe po originalnosti i provokativnim elementima. Bjanka je postala poznata po tome što hrabro ističe svoje atribute kroz svoje odevne kombinacije, a njen suprug Kanje podržava ovakav način izražavanja. Njihovo pojavljivanje na zabavama i javnim događajima uvek izaziva pažnju, a Bjankini stajlinzi su često predmet rasprave među modnim kritičarima i u javnosti.

Ovo nije prvi put da je Bjanka privukla pažnju javnosti svojim izborom odeće. U prošlosti je često nosila provokativne kombinacije koje su izazivale različite reakcije, ali ovaj put je odlučila da se osloni na elegantniji i suptilniji stil. Njen stajling na rođendanskoj zabavi repera Taj Dola Sigana definitivno je bio drugačiji od njenih uobičajenih izdanja, ali je ipak privukao pažnju prisutnih i medija.

Bjanka i Kanje su poznati po svom hrabrom izražavanju kroz modu, te nije iznenađujuće što su privukli pažnju svojim pojavljivanjem na javnim događajima. Njihova veza i podrška koju pružaju jedno drugom u modnim odabirima često su tema raznih rasprava među njihovim obožavaocima i modnim kritičarima. Bjankina transformacija u elegantniji stil sigurno će izazvati dodatne reakcije, a mnogi se pitaju da li će se ova promena odraziti na buduće kombinacije koje će nositi.

U svakom slučaju, Bjanka Ćensori i Kanje Vest su par koji ne prestaje da iznenađuje svojim modnim odabirima i hrabrim izražavanjem kroz stajling. Njihova pojava na rođendanskoj zabavi repera Taj Dola Sigana definitivno je privukla pažnju javnosti i ostavila trag u modnoj industriji. S obzirom na to da su oboje poznati po svojoj originalnosti i ekscentričnosti, ne sumnjamo da će i njihovi budući modni odabiri biti tema interesovanja za mnoge.

Milan Petrović avatar