OVAJ DEO BEOGRADA će u sredu ostati BEZ VODE – Nadležni mole građane da se PRIPREME

Milan Petrović avatar

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Vračar, pojedini potrošači će biti bez vode u sredu. Radovi će se odvijati od 8.30 do 18 sati, a vode neće biti u Mutapovoj ulici, od Bore Stankovića do Makenzijeve ulice, kao i u Tamnavskoj ulici.

Kako bi se obezbedile najnužnije potrebe, građanima će biti na raspolaganju auto-cisterna, te se mole da pripreme neophodnu zalihu vode. Za sve dodatne informacije o radovima i snabdevanju vodom, potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatan broj telefona 0800 11-00-11. Takođe, informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se pronaći i na veb-adresi www.bvk.rs.

Radovi na vodovodnoj mreži su deo redovnog održavanja i unapređenja sistema vodosnabdevanja, kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet vode za potrošače na opštini Vračar. Iako može doći do privremenih neugodnosti zbog prekida vodosnabdevanja, ograničenje vode je neophodno kako bi se radovi obavili bezbedno i efikasno.

Građani su pozvani da budu strpljivi i da se pridržavaju instrukcija i obaveštenja nadležnih službi tokom trajanja radova. Ukoliko se javi potreba za hitnim intervencijama ili dodatnim informacijama, potrošači mogu kontaktirati Servisni centar Grada Beograda ili posetiti veb-adresu vodovodne kompanije.

Vodovodna mreža na teritoriji Vračara redovno se održava i unapređuje kako bi se osigurao nesmetan i pouzdan protok vode za sve građane. Pored najavljenih radova, vodovodna kompanija kontinuirano prati stanje mreže i reaguje na eventualne kvarove ili probleme koji mogu uticati na snabdevanje vodom.

Korisnici koji će biti zahvaćeni prekidom vodosnabdevanja mogu se osloniti na podršku i saradnju nadležnih službi kako bi se sanirale eventualne neprilike. Važno je da građani budu informisani o planiranim radovima i da se pridržavaju uputstava koja će im biti dostavljena kako bi se olakšala situacija tokom trajanja radova.

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih radova na vodovodnoj mreži koje će se obavljati u narednom periodu širom Beograda, kako bi se obezbedila pouzdana i efikasna snabdevanje vodom za sve građane. Nadležne službe kontinuirano rade na unapređenju sistema vodovoda i kanalizacije kako bi se osigurala sigurnost i kvalitet vode za sve korisnike.

Građani su pozvani da imaju razumevanja za eventualne neugodnosti zbog prekida vodosnabdevanja i da se pridržavaju instrukcija i obaveštenja nadležnih organa tokom trajanja radova. Važno je da saradnja građana bude efikasna kako bi se radovi završili u planiranom roku i kako bi se osiguralo nesmetano snabdevanje vodom nakon završetka radova.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u sredu od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati pojedini potrošači na teritoriji ove opštine. Vode neće biti u Mutapovoj, od Bore Stankovića do Makenzijeve i Tamnavskoj ulici. Za najnužnije potrebe obezbeđena je auto-cisterna, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00-11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Milan Petrović avatar