Milosavljevići iz Beograda pobegli na Rtanj: Uselili se na imanje na koje niko nije kročio 30 godina

Milan Petrović avatar

Porodica Milosavljević iz Beograda svom imanju u Timočkoj krajini posvetila se organskom uzgoju bilja i proizvodnji prirodne kozmetike. Katarina i Slobodan, zajedno sa svoje tri ćerke, uzgajaju smilje, lavandu, hajdučku travu i druge lekovite biljke koje koriste za pravljenje seruma, krema, tonika i ulja. Njihova posebna ponuda je domaće organsko ulje za sunčanje, koje je veoma traženo tokom letnjih meseci.

Porodica Milosavljević je jedini proizvođač organskog bilja u Srbiji sa sertifikatom, što ih izdvaja od ostalih na tržištu. Njihovi proizvodi su potpuno prirodni i čisti, bez dodataka hemikalija. Katarina je sertifikovana travarka sa višegodišnjim iskustvom u radu sa lekovitim biljem, dok je Slobodan motivisan željom da pomogne drugima i da živi u skladu sa prirodom.

Pored uzgoja lekovitog bilja, porodica Milosavljević se bavi i proizvodnjom domaće organske kozmetike. Njihove kreme, serumi i ulja imaju izuzetan učinak na kožu, posebno zbog čistog i organskog sastava. Kupci njihovih proizvoda su svesni važnosti zdravog načina života i brinu o svom zdravlju, stariji od 35 godina, uglavnom žene.

Porodica Milosavljević ističe važnost autohtonih biljnih vrsta za negu kože, jer se one najbolje prilagođavaju balkanskom podneblju. Njihov cilj je postati prvi proizvođač organske kozmetike u Srbiji sa svetskim sertifikatom. Kroz svoj rad, žele da promovišu zdrav način života i negu kože na prirodan i organski način.

Milan Petrović avatar