Otkriveno ko će zameniti Bikovića u “Belom lotosu” (FOTO)

Tamara Nikolić Avatar

HBO je nedavno objavio da će srpski glumac Miloš Biković biti uklonjen iz popularne serije “Beli lotos” nakon napada Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine. Međutim, uprkos odluci da ga uklone iz serije, HBO je odlučio da isplati sav honorar Bikoviću. Također, pronašli su zamenu za njega u liku bugarskog glumca Džulijana Kostova koji će preuzeti ulogu ruskog lika koju je Biković trebao da igra.

Džulijan Kostov je bugarski glumac poznat po ulozi Fedjora Kaminskog, lika inspiriranog Rusijom, u prvoj sezoni Netflixove fantazi serije “Shadow & Bone”. Sada će preuzeti ulogu u popularnoj seriji “Beli lotos” i snimat će se na i oko ostrva Koh Samui, Puketa i Bangkoka u trećoj sezoni.

Izbačavanje Bikovića iz serije izazvalo je burne reakcije na društvenim mrežama, ali HBO je ipak odlučio da pronađe zamenu za njega. Ova odluka izazvala je mnoge debate među obožavaocima serije i fanovima Bikovića, ali sada se traži podrška za Džulijana Kostova u novoj ulozi.

Inače, “Beli lotos” je planetarno popularna serija koja je privukla veliku pažnju gledalaca širom sveta. Zbog toga je važno da glumačka ekipa bude dobro odabrana kako bi se očuvala kvaliteta serije i zadovoljili zahtevi publike.

Dakle, ova odluka HBO-a da izbaci Miloša Bikovića iz serije izazvala je veliku pažnju i kontroverze, ali produkcija je brzo reagovala pronašavši zamenu u Džulijanu Kostovu. Sada se očekuje da će treća sezona serije doneti nove uzbuđenja i da će gledaoci imati priliku da upoznaju novog lika koji će dodati novu dimenziju seriji.

Očekuje se da će Džulijan Kostov doneti svoj jedinstveni stil i talent u ulogu ruskog lika u “Beli lotos” i da će serija nastaviti privlačiti pažnju publike širom sveta. Također, lokacije snimanja na ostrvima Koh Samui, Puket i Bangkok pružajuće spektakularnu kulisu za priču i dodati će atraktivnost seriji.

Sve u svemu, uprkos promeni u glumačkoj ekipi, treća sezona “Beli lotos” obećava da će biti veoma uzbudljiva i popularna među publikom. Ova odluka produkcije pokazuje da je važno pronaći pravu zamenu za uloge u serijama i očuvati kvalitet i interes publike.

Naposljetku, obožavaoci Miloša Bikovića možda se razočarali odlukom HBO-a da ga izbaci iz serije “Beli lotos”, ali sada će imati priliku upoznati novog i talentiranog glumca Džulijana Kostova. Ova promena donosi novu dinamiku seriji i obećava zanimljive i uzbudljive nove epizode koje će zadržati pažnju publike.

Tamara Nikolić Avatar