Oduvek sam želeo da glumim sa Jezdom”: Miloš Timotijević o ulozi u krimi-trileru “Poslednji strelac

Tamara Nikolić Avatar

Miloš Timotijević kaže da mu se konačno ostvario san da glumi sa kolegom Nenadom Jezdićem. U svom najnovijem filmskom projektu, krimi-trileru “Poslednji strelac”, Timotijević igra opasnog kriminalca i kaže da mu je prijao rad sa kolegom kojeg veoma ceni. Ovo je njihovo prvo zajedničko glumačko iskustvo, a Timotijević ističe da je presrećan zbog toga.

Osim radosti zbog saradnje sa Jezdićem, Timotijević je otkrio da je celokupno snimanje filma moralo biti obavljeno u kratkom roku od 15-20 dana. Iako se na prvi pogled čini nemogućim, oni su uspeli da završe ceo film u tom periodu, zahvaljujući dobro napisanom scenariju i reditelju Darku Nikoliću. Oni su se suočili sa velikim vrućinama, ali su uspeli da uspešno završe projekat.

Nenad Jezdić ističe da mu je bilo interesantno da tumači lik koji najviše komunicira sa svojim psom. Njegov lik je ostao sam, a život ga je osudio na emocionalnu razmenu sa psom i spomenikom svoje tragično preminule žene, što mu je bilo inspirativno za ulogu u filmu.

Timotijević se osvrnuo i na izazove balansiranja privatnog i poslovnog života. Kao otac prvog deteta, ističe da nije lako uskladiti obaveze vezane za porodicu i posao, ali da je to neophodno kako bi se obezbedio novac za život.

Pevačica Marija Mikić je otkrila kakvo iznenađenje očekuje od supruga za predstojeći Dan zaljubljenih. Njen komentar je privukao pažnju javnosti.

Svi ovi detalji i izjave koje potiču od glumaca i pevača ukazuju na zanimljivosti sa filmske i muzičke scene. Nenad Jezdić i Miloš Timotijević su glumci sa dugogodišnjim iskustvom, a njihova zajednička uloga u novom filmu budi veliko interesovanje publike.

Ovom prilikom, glumci su se dotakli i izazova koji prate snimanje filma, kao i balansiranje privatnog i poslovnog života. Kroz njihove izjave, dobijamo uvid u čitav proces rada na filmu, kao i u njihove lične izazove i uspehe u životu.

S obzirom na popularnost serija “Besa” i “Južni vetar”, očekivanja publike su velika pred premijeru ovog krimi-trilera. Obožavaoci će sigurno biti zainteresovani da vide kako će se ovaj projekat izdvojiti u odnosu na prethodne uloge glumaca.

Ukratko, najnoviji film “Poslednji strelac” obećava da će doneti zanimljive, napete trenutke publici. Zahvaljujući iskusnoj ekipi i zanimljivom zapletu, ova kriminalistička drama već privlači pažnju svih ljubitelja filmske umetnosti. Sa nastupima velikih glumačkih imena kao što su Miloš Timotijević i Nenad Jezdić, “Poslednji strelac” će svakako biti jedan od filmova koji će se pamtiti po izuzetnom glumačkom doprinosu.

Tamara Nikolić Avatar