Od 09. jula 4 horoskopska znaka ulaze u srećne dane! Ružno ostaje iza njih, cvetaće im karijera i ljubav!

Milan Petrović avatar

Počinje period transformacije za četiri horoskopska znaka, obećavajući im lični rast, emocionalnu osvešćenost i mogućnost da ubiru plodove svojih napora u poslovnim područjima.

Predviđa se da će tranzit Meseca u Lavu, koji se suprotstavlja Plutonu u Vodoliji, započeti svoje delovanje od 09. jula.

Ovaj astrološki događaj donosi obećanje osobnom rastu i metamorfozi za četiri horoskopska znaka, naglašavajući važnost emocionalne osvešćenosti. Oni koji su usmereni na proširenje svog poslovnog područja će biti nagrađeni plodovima svojih napora.

Lav

Mesec će biti u vašem znaku, što će vam pružiti priliku da nastavite sa ličnom evolucijom. Podstaknuti tranzitom i opozicijom sa Plutonom, bićete ohrabreni da prihvatite promene u vašim međuljudskim odnosima. Ako ste u posvećenoj vezi, ovo je vreme za bolje razumevanje partnerovih potreba. Samci će takođe imati koristi od ovog perioda, jer će vam pomoći da jasno definišete šta želite u vezi, uz poštovanje vaših granica i potreba. Takođe će vam cvetati karijera, odnosi i porodične veze.

Škorpija

Ovaj period će biti svedok vaše emotivne energije, a izazov je pronaći unutrašnju emocionalnu sigurnost. Mesec u opoziciji sa Plutonom vas podstiče da se oslobodite negativnih emocionalnih obrascima, posebno onih koji se odnose na vaše snove ili karijeru. Sada je vreme da se fokusirate na sebe i shvatite da ste vi jedini konkurent sebi. Nastavite naporno raditi za svoje ciljeve i dugoročni uspeh će biti vaš.

Vodolija

Pluton već dugo vremena transformiše vaš život, a sada se fokus premešta na vaše odnose. Ovo je vreme da ponovo razmislite o tome šta želite od veze, kako možete unaprediti svoje veštine u komunikaciji i da li ste spremni da podelite svoje emocije. Bez obzira na vašu nezavisnost, ovaj tranzit može vas podstaći da pokažete svoju emocionalnu ranjivost. Poveravanje prijatelju ili partneru može vam pomoći da oslobodite teret koji nosite. Zapamtite, emocionalna iskrenost je znak snage, ne slabosti.

Bik

Mesec u Lavu u opoziciji sa Plutonom u Vodoliji će uticati na najviše i najdublje delove vaše ličnosti. Ovo je vreme da se fokusirate na brigu o sebi kako biste nastavili svoj put ka uspehu. Važno je održati ravnotežu između profesionalnog i privatnog života, jer će vam to pomoći da ostanete povezani sa svojim emocionalnim potrebama. Pregled vašeg odnosa sa majkom ili figurom majke takođe može biti koristan, jer će vam pomoći da bolje razumete sopstvenu snagu i moć.
Horoskop

Mars, planeta akcije, nalazi se u Biku i putuje ka Uranu, što znači da smo u veoma rizičnom periodu kada su finansije u pitanju.

Milan Petrović avatar