Naturalizovani Slovenac se vratio u Španiju

Aleksandar Vuković avatar

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je još jedno pojačanje za nadolazeću sezonu. Američki košarkaš Tobi odabrao je povratak u Španiju, zemlju u kojoj je proveo šest sezona pre nego što je prošlog leta prešao u redove Crvene zvezde.

Tobi je prethodno igrao za Valensiju i Tenerife u Španiji, ali će sada po prvi put oblačiti dres Crvene zvezde. Prošle sezone, Tobi je u okviru ABA lige prosečno beležio 8.8 poena i 5.1 skokova po utakmici, a očekuje se da će biti važan igrač u novom timu.

Osim toga, knjiga o popularnom teniseru Novaku Đokoviću izazvala je veliku pažnju javnosti. Knjiga nosi naziv „Novak, pariske priče“ i prati emotivne trenutke u životu ovog slavnog sportiste. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, čitaoci mogu bolje upoznati Novaka i videti ga u jednom potpuno drugačijem svetlu.

Ova vest je izazvala interesovanje ljubitelja košarke i tenisa širom sveta, a očekuje se da će ova knjiga doneti nova saznanja o životu i karijeri ovih sportista. Tobi se vraća u poznato okruženje u Španiji, dok Novak ostaje u centru pažnje svojim uspesima na teniskom terenu.

Usled ovakvih sportskih događaja, mnogi su se obradovali vestima o povratku Tobija u Španiju i o novoj knjizi o Novaku Đokoviću. Sve ovo dodatno unosi uzbuđenje i interesovanje među ljubiteljima sporta, koji sa nestrpljenjem iščekuju nove uspehe ovih sportista u budućnosti.

Aleksandar Vuković avatar