Nastavlja se rat Partizana i FSS! Oglasio se trener crno-belih!

Aleksandar Vuković avatar

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je oštro nezadovoljstvo zbog nedavnih sukoba između Humske i Terazija. Predsednik saveza Dragan Džajić želi promenu propozicija vezanih za bonus igrače neposredno pre početka nove fudbalske sezone, što je izazvalo negodovanje u redovima Partizana.

Stanojević je u ime kluba zamolio predsednika saveza da poštuje stav Partizana ili bar zakonske propise. Naglasio je da je prelazni rok već okončan u skladu sa pravilima prethodne sezone te da je Partizan podržava ideju o dva bonus igrača i pruža priliku mladim igračima.

Trener „parnog valjka“ je također istaknuo važnost donošenja odluka u vezi s takmičenjem godinu dana unapred, a ne samo deset dana pred početak sezone. Partizan se već oglasio na ovu temu, a Stanojević je još jednom naglasio svoje mišljenje o bonus igračima i potrebu stručnih odbora da diskutuju o tome.

Na kraju, trener Aleksandar Stanojević predvodiće CSKA protiv Partizana na „Bratskom kupu“ u Moskvi, gde će se dve ekipe sastati na terenu (18:30, Arena Premium 1). Očekuje se uzbudljiva utakmica između Stanojevića i njegovih bivših pulena, a publika može očekivati vrhunski fudbal i borbu za pobedu.

Aleksandar Vuković avatar