Modni trendovi 2000-ih koje generacija Z vraća iz zaborava

Milan Petrović avatar

Modni trendovi iz ranog 2000-ih su se vratili na velika vrata, donoseći sa sobom retro izgled koji generacija Z obožava. Kroz ovaj članak, putujemo kroz neke od najpopularnijih trendova ovog perioda i kako su oni ponovno postali popularni.

Podignute kragnje su bile prepoznatljiv izgled ranih 2000-ih, a sada su ponovo prisutne kao način da se pokaže da ste u toku sa modnim trendovima. Dvostruke kragne su takođe popularne, iako možda deluju smešno, neki momci su nosili dve polo majice ili košulju preko majice da bi izgledali kul. Iako ovo može delovati kao previše, generacija Z to prihvata sa stilom i kombinuje ih na kreativan način.

Ogrlice od školjki su takođe popularne ponovo, sa generacijom Z nosi ih slojevito, kombinujući ih uz letnje haljine, košulje i majice bez rukava. Vrećaste farmerke su se takođe vratile, sa džepovima u koje možete staviti sve što vam treba. Nove generacije ih kombinuju sa kratkim majicama, velikim košuljama i blejzerima.

Pamučni baket šeširi su takođe ponovo u trendu, iako nisu za svakog, generacija Z ih nosi sa stilom. Savet je da ako ste ih nosili 2000-ih, možda je bolje da ih sada ostavite mlađima koji su ih vratili u modu.

Uz savet da pratite vesti iz Srbije i sveta putem Telegram kanala, instalirate iOS ili android aplikaciju, pratite nas na društvenim mrežama, članak završava sa bonus videom i pozivom da nas pratite na 24sedam. Trendovi iz ranog 2000-ih su definitivno ponovo popularni, donoseći sa sobom retro izgled koji je generacija Z prihvatila sa stilom.

Milan Petrović avatar