MAJKA ME JE BACILA U REKU, HRANITELJI SATAROM ODSEKLI NOS! BISERKA iz OBRENOVCA u potresnoj ispovesti šokirala naciju!

Milan Petrović avatar

Biserka Stojković, žena iz Obrenovca, nedavno je otvorila svoje srce i podelila strašne priče iz svog teškog života, opisujući traumatična sećanja iz detinjstva i mladosti. Kroz suze i drhtave ruke, Biserka je ispričala svoju životnu priču, počevši od vremena kada je živela kao sluškinja, gde su joj svi snovi bili osporeni i nade ubijane. Izložena teškom maltretiranju i zlostavljanju od najranijeg detinjstva, Biserka je otkrila jezive detalje o svom životu, uključujući i traumatizujuće fizičke povrede koje je pretrpela.

Odrasla u okrutnim uslovima, Biserka je preživela strahote opekotina, brutalnih fizičkih povreda i siromaštva. Nakon brojnih traumatičnih iskustava u hraniteljskim porodicama, Biserka je odlučila da beži i traži bolji život za sebe i svoje dete. Kroz niz teških životnih izazova, Biserka je uspela da nađe podršku kod poznanika, ali je njihov iznenadni odlazak ostavio Biserku sama sa malim detetom, bez hrane i osnovnih potreba.

U nastojanju da obezbedi bolji život za svoje dete, Biserka je donela hrabru odluku da je da na usvajanje, kako bi zaštitila dete od sopstvenih teških iskustava. Iako je pretrpela brojne patnje i zlostavljanja, Biserka je zadržala veru u bolje sutra i ljubav koja će je jednog dana pronaći. Upoznala je muškarca sa kojim je započela nov život, ali je i taj odnos bio obeležen zlostavljanjem i patnjom, sve do trenutka kada je stari prijatelj prepoznao situaciju i pružio joj podršku i ljubav.

Danas, Biserka živi sa svojom porodicom u Obrenovcu, boreći se da nađe posao i obezbedi svojoj deci bolju budućnost. Iako je suočena sa mnogim izazovima i preprekama, Biserka ostaje hrabra i odlučna da pronađe način da poboljša svoj život i život svoje dece. Njeni snovi i želje su skromni – želi sopstveni dom i sreću za svoju porodicu, koja je pretrpela mnoge nepravde i patnje. Kroz suze i gorčinu, Biserka iznosi svoju priču kao svedočanstvo o preživljavanju, borbi i nadi u bolje sutra.

Milan Petrović avatar

Pročitajte takođe: