Jana je crtala travu u kojoj joj se „mama izgubila“

Milan Petrović avatar

Tokom suđenja Zoranu Marjanoviću, svedoci su otkrili nove detalje o nestanku Jelene Marjanović. Lenka Đorđević, vaspitačica njihove ćerke Jane, svedočila je kako je Janu čuvala uveče kada je Jelena nestala. Jana je u tom trenutku nacrtala travu i rekla da je „mama nestala u travi“. Lenka je takođe svedočila o tome kako je saznala da je telo Jelene pronađeno, što je teško pala maloj Jani.

Milica Marjanović, Zoranova snaja, takođe je svedočila na suđenju. Ona je radila tog dana, a kada se vratila sa posla saznala je da je Jelena nestala. Zoran joj je dao lozinku za „fan stranicu“ Jelene na društvenoj mreži, kako bi videla poruke koje su fanovi slali. Nakon određenog vremena, više nisu mogli pristupiti stranici, a članovi porodice primili su poruke sa te stranice.

Sledeće suđenje zakazano je za 5. septembar, na kojem će svedočiti Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović i Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene Jelene. Očekuje se da će njihova svedočenja pružiti nove informacije o slučaju.

Suđenje Zoranu Marjanoviću privuklo je veliku pažnju javnosti, jer je ubistvo Jelene Marjanović jedan od najpoznatijih slučajeva u Srbiji poslednjih godina. Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, a njeno telo pronađeno je narednog dana u naselju Crvenka.

Policija je intenzivno istraživala slučaj, nakon čega je Zoran Marjanović uhapšen i optužen za ubistvo supruge. Tokom suđenja, svedoci su davali svoje iskaze kako bi rasvetlili okolnosti nestanka i ubistva Jelene Marjanović.

Činjenice prikazane na suđenju otkrivaju složenu priču o nestanku i tragičnom kraju Jelene Marjanović. Njena smrt ostavila je dubok trag u porodici i zajednici, a neizmerna tuga oseća se i dalje.

Porodica Marjanović i svi koji su poznavali Jelenu se nadaju da će istina izaći na videlo i da će pravda biti zadovoljena. Suđenje Zoranu Marjanoviću pruža mogućnost da se rasvetli slučaj i da se utvrde odgovorni za smrt voljene supruge, majke i člana zajednice.

Nestanak i ubistvo Jelene Marjanović ostaju otvorena rana u srpskom društvu, ali i podsećanje na važnost pravde i istine u svakom slučaju. Svedoci su dali svoje iskaze, a očekuje se da će dalja svedočenja pružiti nove uvide u ovaj tragičan događaj koji je potresao mnoge.

Suđenje Zoranu Marjanoviću nastaviće se sa novim svedočenjima i dokazima, a javnost ostaje u iščekivanju epiloga ovog tragičnog slučaja. Njegova obrana će imati priliku da iznese svoje argumente, dok tužilaštvo nastoji da dokaže krivicu optuženog za smrt Jelene Marjanović. Pravda je dug i zahtevan proces, ali važno je da istina na kraju izađe na videlo i da odgovorni budu privedeni pravdi.

Milan Petrović avatar