(FOTO) MLADIĆ POGINUO KOD MLADENOVCA: Porodica skrhana od bola – Reči nesrećnog deke slamaju i najtvrđa srca

Milan Petrović avatar

Na putu za Amerić, u petak uveče, tinejdžer iz Bataševa kod Mladenovca, nastradao je u saobraćajnoj nesreći. U automobilu su bile dve osobe, od kojih je jedna teško povređena, dok je mladić podlegao povredama na licu mesta. Vatrogasno-spasilačka jedinica Mladenovac intervenisala je sa petoricom spasilaca i dva vozila kako bi izvukli putnike iz olupine.

Scene na mestu nesreće bile su strašne, automobil u kojem je bio tinejdžer potpuno je uništen, dok se o stanju druge osobe još uvek ne zna mnogo. Porodica nastradalog mladića preplavljena je bolom, opraštajući se od sina i unuka koji je prerano napustio svet. Međutim, još uvek se istražuju sve okolnosti nesreće, a meštani tog kraja upozoravaju na opasnost tog dela puta.

Prema rečima meštana, tinejdžer nije video uvalu na putu, što je dovelo do njegove pogibije. Istraga se još uvek odvija kako bi se utvrdilo tačno šta se dogodilo, ali je jasno da je automobil potpuno uništen u ovoj tragičnoj nesreći.

Porodica i prijatelji tinejdžera opraštaju se od voljene osobe kroz potresne poruke na društvenim mrežama. Od srčanih suza do potresnih reči, njegova smrt je ostavila veliku prazninu u njihovim srcima. Sa nevericom i tugom, pokušavaju da prihvate gubitak i da se pomire sa njegovim preranim odlaskom.

Ova nesreća je još jedan podsetnik na opasnosti saobraćaja i važnost pažljive vožnje. Mladić je prerano izgubio život zbog nepažnje na putu, što nam svima treba da posluži kao opomena da budemo odgovorni za svoje postupke za volanom. Nadamo se da će ova tragedija poslužiti kao podsetnik svima da budu oprezniji na putu i da se takvi događaji ne ponove u budućnosti.

Sa tugom u srcima, sećamo se mladića iz Bataševa čiji je život prerano ugašen u ovoj tragičnoj saobraćajnoj nesreći. Njegova smrt ostavlja trajnu prazninu u njegovoj porodici i zajednici, ali će ga pamtitu kao dragu osobu koja je ostavila dubok trag u srcima svih koji su ga poznavali. Neka mu je laka zemlja, a porodici snage da prevaziđu ovaj teški gubitak.

Milan Petrović avatar