„DALEKO OD TOGA DA JE SVE U REDU“ Novak Đoković izjavom baš zabrinuo navijače!

Aleksandar Vuković avatar

Novak Đoković se suočava sa ozbiljnim problemima sa kolenom, iako njegova forma na terenu izgleda sjajno. U nedavnom intervjuu za „Sport klub“, Đoković je priznao da je borba sa povredom jednako teška kao borba protiv protivnika. Iako se trudi da deluje kao da je sve u redu, Novak je istakao da je daleko od potpune fizičke spreme.

„Drugo je pitanje“, rekao je Đoković u vezi sa svojom povredom. Njegovo kretanje na terenu je poboljšano u poslednjim mečevima, ali to ne znači da je sve u redu. On i njegov tim rade naporno kako bi se pripremili za svaki naredni meč, pa se nadamo da će uspeti da se izbori sa problemom sa kolenom.

U četvrtom kolu, Đoković će se suočiti sa Holgerom Runeom, protivnikom koji mu je doneo probleme u prošlosti. Iako je Novak uspeo da pobedi u dva prethodna meča, Rune je u odličnoj formi i voli da igra na travi. Prošle godine je stigao do četvrtfinala i namučio Alkaraza, pa se očekuje veoma težak meč.

Pored toga, knjiga o Novaku Đokoviću nazvana „Novak, pariske priče“ privukla je veliku pažnju javnosti. Na 320 stranica, knjiga prati emotivne trenutke i priče slavnog tenisera, uz neviđene fotografije koje pružaju uvid u njegov život van terena. Ova knjiga može biti odličan poklon za sve ljubitelje tenisa i Novaka Đokovića.

Novak Đoković je jedan od najvećih sportista današnjice, sa brojnim uspesima na terenu i van njega. Iako se suočava sa povredom, njegova predanost treninzima i trudu da se oporavi govore o njegovoj posvećenosti tenisu.

Navijači će sa nestrpljenjem pratiti njegove naredne mečeve i nadati se da će uspeti da prevaziđe probleme sa kolenom kako bi i dalje dominirao teniskim terenima širom sveta. Novak Đoković je čovek koji je sposoban da prebrodi sve prepreke koje mu se nađu na putu, pa se očekuje da će se izboriti sa povredom i nastaviti put ka novim uspesima.

Aleksandar Vuković avatar