Aleksandar Sedlar i njegov bend nastupaju u Domu omladine:

Tamara Nikolić Avatar

Aleksandar Sedlar je jedan od najpoznatijih kompozitora i muzičara u Srbiji, a njegov bend “Sale & Sedlari” je zakazao koncert u beogradskom Domu omladine 14. februara od 21h. Iako je Sedlar do sada nastupao u najčuvenijim koncertnim dvoranama sveta, ovo će biti njegov prvi samostalni koncert u DOB-u.

Koncert će imati posebnu draž jer će biti prilika da se čuju pesme sa prvog albuma benda, ali i sa novog koji je u pripremi. Također, poznato je da će kao predgrupa nastupiti Kika (Kristina Jovanović), a Sedlar otkriva da će biti i gostiju, ali da neće da otkriva mnogo detalja.

Uoči koncerta, Sedlar je objavio video spot za pesmu “Lagala si, lagala”, koja je deo aktuelnog studijskog albuma “Sale & Sedlari Vol. 1”. Spot je realizovan sa njegovim prijateljima i bliskim saradnicima, a kompozicija je već stekla popularnost među publikom.

Datum i sala Amerikana inspirisali su Sedlara u vezi sa nazivom predstojećeg koncerta, a očekuje se da će u publici biti zaljubljeni parovi. Zato je izrazio svoje uzbuđenje zbog predstojećeg događaja i poručio da je biti zaljubljen najdivnija stvar na svetu. Takođe, pozvao je sve zaljubljene da dođu na koncert kako bi zajedno proslavili Dan zaljubljenih ili “po naški” – Sveti Trifun.

Sedlar je poznat kao višestruko talentovan muzičar, koji je radio kao kompozitor, dirigent, producent, autor i multiinstrumentalista. Njegova muzička karijera obuhvata različite žanrove muzike, a njegov bend “Sale & Sedlari” je poznat po originalnom zvuku i energičnim nastupima.

Sedlar je također poznat po saradnji sa brojnim poznatim muzičarima i umetnicima, kao i po angažmanu na velikim međunarodnim projektima. Njegov muzički talenat je prepoznat širom sveta, a njegov bend je stekao veliku popularnost na domaćoj i međunarodnoj muzičkoj sceni.

Sedlarov koncert u beogradskom Domu omladine očekuje se da će privući veliki broj ljubitelja njegove muzike, ali i zaljubljenih parova koji žele da proslave Dan zaljubljenih na jedinstven način. Ovaj koncert će sigurno biti poseban doživljaj za sve posetioce, jer će moći da uživaju u sjajnoj svirci i atmosferi koju Sedlar i njegov bend stvaraju na sceni.

Bend “Sale & Sedlari” važi za jedan od najuzbudljivijih muzičkih sastava na domaćoj sceni, a njihovi koncerti su uvek doživljaj za pamćenje. Ovaj koncert će sigurno biti još jedan dokaz zašto je Sedlar jedan od najcenjenijih muzičara u Srbiji, ali i zašto njegov bend ima tako vernu publiku širom sveta.

Ukratko, koncert Aleksandra Sedlara i njegovog benda “Sale & Sedlari” je jedan od najiščekivanijih događaja za ljubitelje kvalitetne muzike u Beogradu. Očekuje se da će ovo biti spektakularan koncert koji će oduševiti sve posetioce i koji će dugo ostati u sećanju kao jedan od najboljih muzičkih događaja u gradu.

Tamara Nikolić Avatar