VUČIĆ RAZGOVARAO SA PUTNICIMA: Predsednik na prvom letu za Mostar

Jovana Radić avatar

Novinarka „Večernjih novosti“ također se nalazi na prvom letu za Mostar, odakle će izvještavati o dvodnevnoj radnoj posjeti predsjednika Vučića Bosni i Hercegovini. Avion je upravo sletio na međunarodni aerodrom u Mostaru, a očekuje se ceremonija povodom prvog redovnog leta Beograd-Mostar.

Na letu za Mostar, osim novinarke „Večernjih novosti“, nalazi se i cijeli tim koji će pomno pratiti posjetu predsjednika Vučića BiH. Očekuje se da će predsjednik Vučić imati brojne sastanke s političkim liderima BiH kako bi razgovarali o bilateralnim odnosima i drugim važnim pitanjima.

Ceremonija povodom prvog redovnog leta između Beograda i Mostara također će se održati na međunarodnom aerodromu u Mostaru. Ovaj let označava važan korak u unapređenju veza između Srbije i Bosne i Hercegovine te će olakšati putovanja i komunikaciju između ove dvije zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o posjeti predsjednika Vučića BiH i ceremoniji povodom prvog redovnog leta između Beograda i Mostara. Ostanite informirani o svim događajima i razgovorima koji će se odvijati tijekom ovog važnog susreta.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, doputovao je u Mostar kako bi sudjelovao u dvodnevnoj radnoj posjeti Bosni i Hercegovini. Ovo je njegova prva posjeta BiH od početka pandemije koronavirusa, a očekuje se da će imati brojne sastanke s političkim liderima te razgovarati o važnim pitanjima za obje zemlje.

Predsjednik Vučić istaknuo je važnost dobrih odnosa između Srbije i Bosne i Hercegovine te je izrazio spremnost za daljnju suradnju i jačanje bilateralnih veza. Ova posjeta predstavlja priliku za razgovor o aktualnim pitanjima te pronalaženje zajedničkih rješenja za izazove s kojima se obje zemlje suočavaju.

U sklopu posjete, predsjednik Vučić će se sastati s članovima Predsjedništva BiH, kao i s drugim visokim dužnosnicima te će razgovarati o političkim, gospodarskim i sigurnosnim pitanjima. Očekuje se da će se razmotriti mogućnosti za jačanje ekonomske suradnje između Srbije i Bosne i Hercegovine te povećanje trgovinske razmjene.

Tijekom posjete, predsjednik Vučić će posjetiti i neke od najvažnijih kulturnih i povijesnih lokacija u Mostaru te će imati priliku upoznati se s bogatom baštinom ovog grada. Ova posjeta predstavlja priliku za jačanje međusobnog razumijevanja i suradnje između Srbije i Bosne i Hercegovine te promicanje mira i stabilnosti u regiji.

Ceremonija povodom prvog redovnog leta između Beograda i Mostara okupila je brojne dužnosnike i goste iz obiju zemalja. Ovaj let označava važan korak u povezivanju Srbije i Bosne i Hercegovine te će olakšati putovanja i komunikaciju između ta dva susjedna naroda.

Avion je upravo sletio na međunarodni aerodrom u Mostaru, gdje se održava svečana ceremonija dočeka. Predstavnici vlasti iz Srbije i Bosne i Hercegovine pozdravili su dolazak predsjednika Vučića te izrazili zadovoljstvo zbog ovog važnog susreta.

Očekuje se da će prvih nekoliko letova između Beograda i Mostara biti popunjeni te da će ova ruta postati popularna među putnicima koji žele brzu i udobnu povezanost između dvije zemlje. Avion koji je sletio na međunarodni aerodrom u Mostaru predstavlja simbol jačanja veza između Srbije i Bosne i Hercegovine te će doprinijeti promicanju turizma i gospodarske suradnje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o posjeti predsjednika Vučića BiH i ceremoniji povodom prvog redovnog leta između Beograda i Mostara. Ostanite informirani o svim događajima i razgovorima koji će se odvijati tijekom ovog važnog susreta.

Jovana Radić avatar