„VAŽNO JE DA IH SE UVEK SETIMO“ Željko Mitrović poslao na more decu bez roditeljskog staranja i pokazao da su važan deo njegovog života (VIDEO)

Milan Petrović avatar

Mališani uživali u letovanju zahvaljujući vlasniku Pink Media grupe Željku Mitroviću

Uz osmehe, zagrljaje i oduševljenje, mališani bez roditeljskog staranja dočekali su vlasnika Pink Media grupe Željka Mitrovića koji im je omogućio letovanje u Crnoj Gori. Deca iz Zvečanske već 17. godinu zaredom imaju priliku da borave u hotelu sa 5 zvezdica u Bijeloj, uz all inclusive aranžman.

Mitrović je na svom Instagram profilu poručio deci da svaka ljubav mora da se zasluži osim roditeljske te da se uvek treba setiti i pokušati nadoknaditi im toplinu roditeljskog doma. Upravo zbog toga je omogućio ne samo letovanje već i sve potrebne usluge kako bi mališani imali bezbrižan i srećan odmor.

Ova tura dece je već treća ove godine, a Mitrović ističe da je važno da se deci pruži ljubav i podrška koju nemaju u svom svakodnevnom životu. Takođe, istakao je da je zajedno sa Zoranom Milačićem, direktorom Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine, angažovan u pružanju podrške deci bez roditeljskog staranja.

Milačić je istakao da je veoma zahvalan na podršci koju pruža Željko Mitrović, ističući značaj brige o deci van ustanove za njihov razvoj i pozitivan stav prema društvu. On je takođe naveo da se akcija širi, te da se sada pruža podrška ne samo za letovanje, već i za zimovanje, proslave Nove godine i razne druge aktivnosti.

Osim toga, Mitrović je istakao da se sve više ljudi priključuje akciji i pruža podršku deci bez roditeljskog staranja, te da cela socijalna zajednica postaje zrelija po tom pitanju. Pored smeštaja u luksuznom hotelu, deca su dobila i džeparac od Mitrovića kako bi imali dodatnu podršku tokom odmora.

Svi koji su učestvovali u organizaciji ovog letovanja pokazali su da su deca bez roditeljskog staranja važan deo njihovih života te da su spremni uložiti napore kako bi im pružili podršku i ulepšali njihovo detinjstvo. Srećni i radosni, mališani su krenuli na more sa osmehom na licu, a Željko Mitrović je još jednom pokazao da im je pružanje ljubavi i podrške prioritet u njegovom poslu i životu.

Milan Petrović avatar