UŽASNE SCENE NA LEDINAMA! Žena pala sa terase, hitno prevezena u KBC Zemun

Milan Petrović avatar

Hitno prevezena žena nakon pada sa terase

Jedna 35-godišnja žena sinoć je hitno prevezena u bolnicu nakon što je pala sa terase. Nesreća se dogodila na Ledinama, a lekari Hitne pomoći su primili poziv oko 00.30 časova.

Prema navodima iz Hitne pomoći za RTS, žena je bila bez vidljivih povreda, ali su je ipak hitno prevezli u KBC Zemun radi daljnjih pregleda i zbrinjavanja.

Očevici tvrde da je žena pala sa visine od oko četiri metra i odmah su pozvali hitnu pomoć. Nakon što su lekari pružili prvu pomoć na licu mesta, doneli su odluku da je hitno prevezu u bolnicu radi daljnjeg lečenja.

Policija je obavila uviđaj kako bi utvrdila tačan uzrok nesreće i okolnosti u kojima je došlo do pada sa terase.

Prema poslednjim informacijama, žena se oporavlja u bolnici i nije u životnoj opasnosti. Lekari će nastaviti sa praćenjem njenog stanja i pružanjem neophodne medicinske pomoći kako bi se ubrzao proces ozdravljenja.

Policija apeluje na građane da budu oprezni prilikom boravka na terasama i balkonima, kako bi se izbegle slične nesreće. Takođe se savetuje da se pridržavaju svih bezbednosnih mera i propisa kako bi se smanjio rizik od povreda i nezgoda.

Ova nesreća je podsetnik da nije dovoljno samo imati lepu terasu ili balkon, već je važno voditi računa o svom bezbednosti prilikom boravka na istima. Takođe je važno da se imaju odgovarajuće ograde i zaštitne mere kako bi se sprečile nesreće ovakvog tipa.

Prepadni spomenuti incident je također podsetnik na važnost brze intervencije Hitne pomoći i profesionalnog lečenja u slučaju ozbiljnih povreda ili nezgoda. Hitna pomoć je uvek dostupna građanima i treba je pozvati u slučaju hitnih situacija kako bi se pružila neophodna medicinska pomoć i spasili životi.

Nažalost, padovi sa visine su česti uzrok povreda i smrtnih slučajeva, te je važno da svi budemo svesni opasnosti koje vrebaju prilikom boravka na terasama, balkonima ili drugim visokim mestima. Prevencija je ključna za sprečavanje ovakvih nesreća, pa je bitno da se pridržavamo svih sigurnosnih mera i preduzimamo odgovorne korake kako bismo zaštitili sebe i svoje bližnje.

Nadamo se da će žena brzo ozdraviti i biti u mogućnosti da se vrati uobičajenom životu nakon ove nezgode. Takođe se nadamo da će ova nesreća poslužiti kao podsetnik svima da budu oprezni i odgovorni prilikom boravka na visokim mestima, te da vode računa o svojoj bezbednosti i bezbednosti svojih najbližih. Sigurnost je naša najvažnija briga i trebamo se truditi da je očuvamo u svakom trenutku.

Milan Petrović avatar