Spremate se za put u inostranstvo? Ovo ne smete da zaboravite!

Milan Petrović avatar

Pred putovanje, ne zaboravite uplatiti putno zdravstveno osiguranje

Priprema za putovanje u inostranstvo ne uključuje samo pakovanje kofera, već i brigu o svom zdravlju. Kako biste bili sigurni da nećete imati neprijatnih iznenađenja tokom odmora, preporučuje se da nekoliko dana pre putovanja pijete probiotik i da uplatite polisu putnog zdravstvenog osiguranja.

Ne dozvolite da vas bilo kakav zdravstveni problem poremeti tokom odmora. Putno zdravstveno osiguranje može pokriti troškove ambulantnog i bolničkog lečenja, neophodne lekove, dijagnostiku i stomatološke tretmane, što će vam pružiti miran i bezbrižan odmor. Ukoliko se odlučite za polisu putnog zdravstvenog osiguranja putem WEB SHOPA, možete ostvariti popust od 30%, što je dodatni razlog da se osigurate.

Ako planirate odmor letom Er Srbijom, imamo sjajnu vest za vas. Sada možete uplatiti putno zdravstveno osiguranje dok čekate da se ukrcate na avion, jednostavnim skeniranjem QR koda na bording karti. Vaše osiguranje će odmah početi da važi i moći ćete bez briga uživati u svom odmoru. Uz to, polisa putnog zdravstvenog osiguranja kupljena na ovaj način može biti jeftinija čak 30%.

Za sve dodatne informacije o putnom zdravstvenom osiguranju, možete kontaktirati AMS Osiguranje na broj 0800 009 009. Ne rizikujte nepotrebne troškove tokom odmora, već se unapred osigurajte i spremno dočekajte svoje putovanje.

Milan Petrović avatar