Snimljen kako šeta sa oružjem (VIDEO)

Milan Petrović avatar

Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak starijeg muškarca koji je hodao Bulevarom kralja Aleksandra u Beogradu držeći pušku u ruci. Građani su odmah obavestili policiju o ovom incidentu nešto posle 13 sati.

Prema nezvaničnim informacijama, policijske patrole su reagovale odmah nakon prijave i uputile se ka mestu gde je muškarac viđen. Sirene su odzvanjale gradom dok su tragali za njim. Na kraju, muškarac je lociran i kod njega je pronađena vazdušna puška. On je policiji rekao da je planirao da je preda na Zvezdari.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je policiji da podnesu prekršajnu prijavu protiv ovog muškarca, starog 76 godina, zbog nošenja vazdušne puške na nepropisan način.

Policija nije otkrila motive zašto je muškarac nosio pušku ulicom i sada se istražuje da li je bilo pretnji ili opasnosti po druge građane. Sve informacije o ovom incidentu su trenutno nejasne i istraga je u toku.

Ovaj incident je izazvao veliku uznemirenost među građanima Beograda koji su bili u blizini mesta gde je muškarac viđen. Mnogi su bili šokirani kada su videli snimak na društvenim mrežama i brzo su pozvali policiju kako bi reagovali na vreme.

Ovo nije prvi put da se na ulicama Beograda javljaju incidenti sa oružjem. U poslednje vreme, broj oružanih incidenata u gradu se povećao i građani su postali zabrinuti za svoju bezbednost. Policija je uvela pojačane mere bezbednosti kako bi se suzbio kriminal i oružje na ulicama.

Bez obzira na razloge zbog kojih je ovaj muškarac nosio pušku na javnom mestu, važno je da se ovakvi incidenti ne ponavljaju. Građani treba da budu sigurni i zaštićeni dok se kreću gradom, a policija ima veliki zadatak da održi red i mir u Beogradu.

Očekuje se da će istraga o ovom incidentu brzo biti završena kako bi se utvrdili svi detalji i odgovornosti koje proizilaze iz ovog događaja. Građani su pozvani da budu oprezni i da odmah reaguju ukoliko primete sumnjive aktivnosti ili ponašanje na ulici.

Puške i oružje ne smeju biti u rukama običnih građana i nošenje istih na javnom mestu predstavlja ozbiljan prekršaj koji može ugroziti bezbednost svih u okolini. Policija će nastaviti sa sprovođenjem zakona i reda kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Da li je ovaj incident bio samo nesporazum ili nešto više, ostaje da se vidi u narednim danima. Važno je da građani ostanu budni i reaguju na vreme kako bi se sprečile eventualne opasnosti i pretnje po njih i njihovu okolinu.

Beograd ostaje grad u kojem suštini mir i red i svi treba da se ponašamo odgovorno kako bi se očuvala sigurnost i stabilnost u našem gradu. Policija će nastaviti da brine o bezbednosti građana i da reaguje na vreme na sve incidente koji ugrožavaju javni red i mir.

Milan Petrović avatar