Slobodu i Bosiljčića kolege pljuvale zbog „Ranjenog orla“! „Gledali su me čudno, govorili su mi šta ti je to trebalo“

Tamara Nikolić avatar

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić su se našli na meti osuda kolega zbog svojih uloga u seriji „Ranjeni orao“, koja se prikazuje na RTS. Igrajući glavne likove u ovoj drami, Anđelku Bojanić i Nenada Aleksića, osvojili su srca publike, ali nisu naišli na odobravanje svojih kolega. Mnogi su se pitali zašto su prihvatili uloge u seriji koja je adaptacija romana Mir-Jam. Međutim, Sloboda i Ivan tvrde da su se suočavali s negativnim komentarima, ali da su bili ponosni zbog svojih uloga.

Sloboda je otkrila da su je kolege čudno gledale zbog njenog učešća u seriji koja je pisana po knjizi Mir-Jam. Mnogi su joj prebacivali izbor uloge, ali ona tvrdi da su njene replike iz serije zahtevale određenu veštinu i umeće. Također je priznala da postoje uloge s kojima se kaje, ali da je taj proces suštinski za razvoj njenog glumačkog talenta.

Ivan je također imao slična iskustva s osudama kolega zbog svoje uloge u seriji. Mnogi su mu predbacivali izbor i govorili da je lako glumiti u jednostavno napisanom tekstu, ali on tvrdi da je to velika zabluda. Pričajući o svom angažmanu u seriji, Ivan je otkrio da mu je više privukla ekipa nego sama priča, te da je bio oduševljen mogućnošću da radi s vrsnim glumcima poput Slobode, Vojina Ćetkovića, Nataše Ninković i Marinka Madžgalja.

Serija „Ranjeni orao“ premijerno je prikazana na RTS-u od decembra 2008. do januara 2009. godine, a pored Slobode i Ivana, u njoj su igrali i Nenad Jezdić, Vojin Ćetković i Dragan Nikolić. Iako su se suočili s osudama i predrasudama, Sloboda i Ivan su bili ponosni na svoje uloge i rad u ovoj seriji.

Predrag Miki Manojlović, poznati srpski glumac, već godinama važi za najplaćenijeg u svojoj branši. Navodno, za svoje dan snimanja traži između 3.000 i 5.000 evra, što ga čini jednim od najskupljih glumaca na domaćoj sceni. Njegovi talent i rad su prepoznati kako kod publike, tako i kod kolega, te je stekao reputaciju jednog od najcenjenijih glumaca na prostoru bivše Jugoslavije.

U svetu umjetnosti i zabave, glumci često nailaze na predrasude i osude zbog svojih izbora uloga. Međutim, važno je da istraju u svojoj strasti i istrajnosti, te da ne dopuste tuđim mišljenjima da ih obeshrabre. Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić su upravo to učinili, igrajući svoje uloge u seriji „Ranjeni orao“ s predanošću i talentom koji su ih izdvojili kao vrhunske glumce na ovim prostorima.

Njihova hrabrost da se suoče s osudama i kritikama kolega pokazuje koliko su posvećeni svom poslu i umetnosti, te koliko su spremni da rizikuju i istraju u ostvarivanju svojih snova. Njihove uloge u seriji su pokazale da je važno verovati u sebe i u svoj talent, te da je jedino važno kako se osećate u koži lika koji tumačite, a ne tuđa mišljenja.

Zbog toga, Sloboda i Ivan su postali uzori mnogima u svetu glume i umetnosti, inspirišući ih da se ne obaziru na osude i predrasude, već da prate svoje srce i svoju strast. Njihov uspeh u seriji „Ranjeni orao“ je dokaz da hrabrost, talent i predan rad uvek dolaze do izražaja, bez obzira na prepreke koje se mogu naći na putu.

Tamara Nikolić avatar