ŠEŠELJ RAZOTKRIO CIRKUZANTE: Otkriveno šta opozicija radi

Jovana Radić avatar

Šešelj: Pokušaj destabilizacije Srbije od strane prozapadne opozicije

Vojislav Šešelj, zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS), izjavio je da prozapadna opozicija pokušava da destabilizuje Srbiju i da se nada stranoj intervenciji kako bi došla na vlast. On je istakao da se to ne sme dozvoliti i da radikali izlaze na izbore u svim opštinama.

Šešelj je ovo izneo u razgovoru za Hepi TV, gde je istakao da ne može da objasni ni njihovim lokalnim odborima, a kamoli široj javnosti u Srbiji, svrhu besmislenih poteza prozapadne opozicije. On je naglasio da Srpska napredna stranka (SNS) i SRS izlaze na izbore u širokoj koaliciji u gotovo svim opštinama, dok nastupaju samostalno u Bačkoj Palanci i Sremskim Karlovcima.

Radikali se protive stranoj intervenciji u unutrašnje poslove Srbije, ističući da je njihova zemlja suverena i da sama treba da donosi odluke u skladu sa interesima građana. Šešelj je takođe upozorio da je prozapadna opozicija nesposobna da vlada državom i da bi bila štetna po nacionalne interese.

SRS je formirana baš iz razloga situacije u kojoj se Srbija trenutno nalazi, kako bi se suprotstavili svim pretnjama spolja i unutra, te da bi se sačuvali srpski nacionalni interesi. Šešelj je poručio da nikakve strane sile ne smeju da preuzmu kontrolu nad Srbijom i da će radikali učiniti sve što je potrebno da to spreče.

Šešelj je istakao da prozapadna opozicija nema podršku većine građana u Srbiji, te da se oslanja na strane sile i medijske manipulacije kako bi se održala na površini političke scene. On je naglasio da su radikali spremni da se suoče sa svim izazovima i da će se boriti za prosperitet svoje zemlje, bez obzira na pritiske sa strane.

SRS je uvek bila glas srpskog naroda koji se protivi stranim interesima i koji brani svoju suverenost. Šešelj je pozvao građane Srbije da podrže radikale na predstojećim izborima kako bi se očuvali nacionalni interesi i kako bi se sprečila destabilizacija zemlje od strane prozapadne opozicije.

U zaključku, Šešelj je još jednom istakao da prozapadna opozicija nema šanse da preuzme vlast u Srbiji i da se radikali neće povući ni pred kakvim pretnjama. On je naglasio da je SRS uvek bila na strani srpskog naroda i da će nastaviti da se bori za bolju budućnost zemlje, bez obzira na sve izazove koji se nalaze pred njima.

Jovana Radić avatar