SEKSI TURSKI GLUMAC? ITALIJANSKI MODEL? Ne, ovo je čuveni košarkaš

Aleksandar Vuković avatar

Aleksej Šved, bivši ruski košarkaški reprezentativac, šokirao je svoje fanove svojim potpuno drugačijim izgledom. Poznat kao jedan od najboljih plejmejkera i igrača 21. veka, danas igra u Kini, a nedavnom objavom na Instagramu izazvao je buru komentara svojim novim imidžom.

Na nekoliko fotografija koje je Aleksej podelio na svom profilu, fanovi su ga jedva prepoznali. Njegov novi izgled izazvao je podeljene reakcije – neki su komentarisali da izgleda poput Robinsona Crusoea, dok su drugi uporedili njegovu pojavu sa likom Isusa Hrista. Fotografije su postale viralne i na Tviteru, gde su ga neki korisnici uporedili čak i sa Joko Ono.

Aleksej Šved je započeo svoju karijeru u CSKA iz Moskve, a zatim je igrao za Himki, Dinamo, kao i za nekoliko NBA ekipa kao što su Minesota, Filadelfija, Hjuston i Njujork. Nakon povratka u Himki, gde je proveo šest godina, Aleksej je prešao u CSKA 2021. godine, pre nego što je prošlog leta prešao u kineski klub Šansi Lungs.

Tokom svoje uspešne karijere, Aleksej Šved osvojio je veliki broj trofeja, kako timskih tako i individualnih. Među najvažnijim trofejima su pehar Evrolige iz 2008. godine, kao i bronza sa reprezentacijom Rusije na Eurobasketu 2011. i Olimpijskim igrama 2012. godine.

Zanimljivo je da čak ni Google ne prepoznaje Alekseja Šveda na njegovim fotografijama, te kada se jedna od njih pretraži, izlaze sugestije poput „seksi turski glumac ili italijanski model“, što dodatno pokazuje koliko je Aleksej promenio svoj izgled.

Nakon ovog neočekivanog iznenađenja, fanovi su u nestrpljenju da vide kako će se dalje razvijati karijera ovog talentovanog košarkaša i da li će se možda vratiti na neku od velikih košarkaških scena. Do tada, ostaje nam da pratimo njegove poteze u Kini i da sa nestrpljenjem očekujemo nove fotografije i objave na društvenim mrežama.

Aleksandar Vuković avatar

Pročitajte takođe: