“Projekat košta 120.000 evra”: Rade Ćosić šokirao iznosom koji je dao za “Prijatelje”, u predstavi tumači glavnog zavodnika (VIDEO)

Tamara Nikolić Avatar

Poznata serija “Prijatelji” obeležila je živote mnogih i stekla veliki broj fanova širom sveta. Sada, ova omiljena priča dobija svoju pozorišnu premijeru u Februara. “Prijatelji” će biti predstavljeni novom interpretacijom u izvođenju Marije Bergam, Rade Ćosića, Matee Milosavljević i drugih glumaca. Rediteljka Nataša Radulović preuzima “rediteljske ruke” i prenosi ovu priču na pozornicu.

Svi prisutni su bili veoma uzbuđeni na današnjoj konferenciji za novinare gde je ekipa Informera takođe bila prisutna. Marija Bergam je istakla da je rad na ovoj predstavi bio veliki izazov, ali da je uživala u svakom trenutku. Ona je oduševljena idejom da priča “Prijatelja” bude ispričana na pozorišnoj sceni, i smatra da će publika, koja je već duboko povezana sa ovim likovima, prepoznati kvalitet ove predstave.

Rade Ćosić se takođe pridružuje entuzijazmu i ističe da jepozorište veoma skupa produkcija, ali da se nada da će ljudi prepoznati kvalitet i doći da podrže ovu predstavu. Matea Milosavljević je istakla da je oduševljena što ima priliku da tumači jednog od omiljenih likova iz serije i da je srećna što može da donese novu dimenziju ovim već dobro poznatim likovima.

Činjenica da se serija “Prijatelji” premijerno prikazivala davne 1994. godine i išla je 10 sezona dok se naše junake svakodnevno pratilo kroz njihove avanture, lude ideje i romantične trenutke. Serije je postao deo popularne kulture i jedan od najvoljenijih i najgledanijih TV sadržaja svih vremena. Kroz razne situacije, likovi su pokazali kako prijateljstvo, ljubav i podrška mogu biti ključ za prevazilaženje životnih izazova. Ova serija je postala sinonim za humor, toplinu i emotivnu povezanost.

Sada, ova priča se prenosi na pozornicu kroz pozorišnu predstavu, a publika će imati priliku da ponovo oživi avanture i razne životne situacije kroz koje su prolazili omiljeni likovi. Predstava će sigurno privući mnoge ljubitelje serije “Prijatelji” i pružiti im mogućnost da se ponovo povežu sa ovim dragim likovima na drugačiji način.

Osim što obećava da će doneti radost i oduševljenje, ova predstava je i veliki izazov za glumce, reditelje i čitav tim koji stoji iza nje. Upravo zbog toga, svi uključeni su veoma uzbuđeni i motivisani da ponude najbolje izvođenje koje će publika dugo pamtiti. Nadamo se da će priča koja je osvojila svet putem malih ekrana, sada osvojiti i srca gledalaca na pozornici.

Ova pozorišna premijera nije samo još jedna u nizu. Ona predstavlja spoj tradicije i modernog izraza, povezujući svet poznatih likova sa novim i svežim pristupom. Ona će pružiti publici priliku da se ponovo zaljube u priču koju već dobro poznaju, ali i da dožive nešto novo i drugačije. Takođe je veliki korak u kulturološkom smislu, spajajući popularni TV format sa klasičnim pozorišnim izvođenjem.

Pozorište je uvek bilo mesto gde se stvaraju i prenose priče. Ovo je prilika da se jedna omiljena priča prenese na drugi način i da se publici ponudi nova perspektiva i iskustvo. Nadamo se da će ova predstava osvojiti srca publike i uživati u zasluženom uspehu. Svi koji su uključeni u ovaj projekat, i glumci, i reditelji, i cela ekipa, uložili su veliki trud da nam pruže nezaboravno pozorišno iskustvo.

U vreme kada su pozorišta i umetnost važni kao nikada pre, ova predstava može biti prilika da se okupimo i uživamo u zajedničkom iskustvu. Ovo je samo jedan korak u vraćanju normalnosti i uživanju u umetnosti i kulturi. Nadamo se da će publika prepoznati trud i kvalitet ove predstave i podržati je svojim prisustvom.
Ovo je prilika da se oživi jedna od najomiljenijih priča iz sveta televizije i uživa u pozorišnom izvođenju ovog klasika. Uživajte u avanturama i smehu omiljenih likova iz serije “Prijatelji” na pozorišnoj sceni.

Tamara Nikolić Avatar