Prestonica srpske trube postaje Sabor rokenrola

Tamara Nikolić avatar

Lučani, poznati po srpskoj trubi, će se ovog vikenda pretvoriti u prestonicu rokenrola u Moravičkom okrugu. Osma po redu manifestacija „Sabor rokenrola“ će se održati 19. i 20. jula, a na programu su sedam koncerata predvođenih domaćim i regionalnim izvođačima. Prve večeri će nastupiti Del Arno band, Atheist rap i Ritam nereda, dok će drugu večer popuniti TBF, Dža ili bu, Senshi i Turbo trans turisti. Program počinje u 21 čas, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Lučani, poznati kao prestonica srpske trube u Srbiji, će ovog vikenda postati centar rokenrola u Moravičkom okrugu. Tokom petka i subote, 19. i 20. jula, održaće se osmi po redu „Sabor rokenrola“, manifestacija sa sedam fantastičnih koncerata.

Organizatori su potvrdili da će se predstaviti veoma aktuelni domaći i regionalni izvođači. Prve večeri, na programu su Del Arno band, Atheist rap i Ritam nereda, dok će drugu večer nastupiti TBF, Dža ili bu, Senshi i Turbo trans turisti. Koncerti počinju u 21 čas oba dana, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Osim Sabora rokenrola u Lučanima, u gradu Somboru će se održati i šesti Somborski filmski festival pod sloganom „Nije lako kad si mlad“. Svečano otvaranje festivala će biti održano u četvrtak, 11. jula u 20.30 časova u Atrijumu Gradske kuće.

Lučani su poznati po svojoj tradiciji srpske trube, ali će ovog vikenda postati centar rokenrola u Moravičkom okrugu. Tokom petka i subote, 19. i 20. jula, održaće se osmi po redu „Sabor rokenrola“ sa sedam vrhunskih koncerata.

Organizatori su najavili nastupe sedam domaćih i regionalnih izvođača. Prve večeri će na pozornici biti Del Arno band, Atheist rap i Ritam nereda, dok će drugu večer koncerte održati TBF, Dža ili bu, Senshi i Turbo trans turisti. Program počinje u 21 čas oba dana, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Pored Sabora rokenrola u Lučanima, u Somboru će se održati šesti Somborski filmski festival pod sloganom „Nije lako kad si mlad“. Festival će zvanično početi u četvrtak, 11. jula u 20.30 časova u Atrijumu Gradske kuće.

Lučani, poznati kao centar srpske trube, će ovog vikenda postati centar rokenrola u Moravičkom okrugu. Osma po redu manifestacija „Sabor rokenrola“ će se održati u petak i subotu, 19. i 20. jula, sa sedam uzbudljivih koncerata.

Na programu su nastupi sedam popularnih domaćih i regionalnih izvođača. Prve večeri će se publici predstaviti Del Arno band, Atheist rap i Ritam nereda, dok će druge večeri nastupiti TBF, Dža ili bu, Senshi i Turbo trans turisti. Koncerti počinju u 21 čas oba dana, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Pored Sabora rokenrola u Lučanima, u Somboru će se održati šesti Somborski filmski festival sa sloganom „Nije lako kad si mlad“. Festival će biti svečano otvoren u četvrtak, 11. jula u 20.30 časova u Atrijumu Gradske kuće.

Lučani, poznati po tradicionalnoj srpskoj trubi, ovog vikenda će postati centar rokenrola u Moravičkom okrugu. Osma po redu manifestacija „Sabor rokenrola“ će se održati 19. i 20. jula, sa sedam spektakularnih koncerata.

Na programu su nastupi sedam popularnih domaćih i regionalnih izvođača. Prve večeri će se publici predstaviti Del Arno band, Atheist rap i Ritam nereda, dok će druge večeri nastupiti TBF, Dža ili bu, Senshi i Turbo trans turisti. Koncerti počinju u 21 čas oba dana, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Pored Sabora rokenrola u Lučanima, u Somboru će se održati šesti Somborski filmski festival pod sloganom „Nije lako kad si mlad“. Festival će biti otvoren u četvrtak, 11. jula u 20.30 časova u Atrijumu Gradske kuće.

Tamara Nikolić avatar

Pročitajte takođe: