Oliver Berman potpisao ugovor sa Hasom

Milan Petrović avatar

Britanski vozač Oliver Berman potpisao je višegodišnji ugovor sa ekipom Has, koja se takmiči u Formuli 1, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja.

Berman (19) će u Hasu da zamijeni Nika Hulkenberga, koji će naredne godine postati vozač Zaubera, navodi AP, prenosi Tanjug.
„Teško je riječima opisati koliko mi ovo znači“, izjavio je Berman.
On je ove sezone debitovao u šampionatu F1, pošto je u Ferariju zamijenio Karlosa Sainca na Velikoj nagradi Saudijske Arabije.
Berman je trku u Džedi završio na sedmom mjestu.

Oliver Berman ispunio je svoj san potpisivanjem ugovora sa ekipom Has u Formuli 1, što mu je omogućilo da zameni Nika Hulkenberga u timu. Berman (19) je ove sezone debitovao u šampionatu F1, a njegov sjajan nastup na trci u Džedi, gde je zauzeo sedmo mesto, obezbedio mu je mesto u Hasovom timu.

Postavljajući se za volan Hasovog bolida, Berman će se takmičiti u preostalim trkama sezone, a njegova prva trka za Has biće VN Velike Britanije koja se održava 7. jula. „Ne mogu opisati koliko mi ovo znači. Oduvek sam sanjao o vožnji u Formuli 1 i srećan sam što ću nastaviti svoju karijeru u timu Has“, izjavio je Berman nakon potpisivanja ugovora.

Berman je pokazao svoj talenat i spretnost za volanom, te se nadaju da će doneti više uspeha i uspešnih trka u Hasov tim. Nakon što je dobio priliku da debituje ove sezone u Ferariju, Berman je impresionirao sve svojom vožnjom i rezultatima. Sada, sa novim timom i većim izazovima pred sobom, Berman je spreman da pokaže svoje sposobnosti i bori se za najbolje pozicije na stazi.

Odlazak Nika Hulkenberga iz Hasa otvorio je vrata za mladog Britanca, koji je već dokazao da je dostojan konkurent u svetu Formule 1. Njegovo postavljanje kao vozača Hasa nije samo korak napred u njegovoj karijeri, već i prilika da se pokaže i dokaže na vrhunskom nivou. Sa podrškom Hasovog tima i svojim iskustvom, Berman će imati priliku da se nadmeće sa najboljim vozačima i osvaja bitke na stazi.

Has tim je takođe izrazio svoje zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa mladim talentom poput Olivera Bermana. Sa mladim i ambicioznim vozačem poput njega, Has se nada da će postići još veći uspeh u narednim trkama i sezoni Formule 1. Kombinacija iskustva i mladosti u timu sigurno će doprineti boljim rezultatima i većoj konkurenciji na stazi.

Svi ljubitelji Formule 1 s nestrpljenjem očekuju narednu trku na stazi, gde će imati priliku da vide Olivera Bermana u akciji za svoj novi tim. Sa sve većom konkurencijom i žestokim nadmetanjem, svaka trka donosi nove izazove i prilike za vozače da pokažu svoj talenat i sposobnosti. Berman je spreman da se suoči sa svim izazovima koji ga čekaju u Hasovom timu i da se bori za najbolje pozicije na stazi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu, kako bi ste bili u toku sa najnovijim vestima iz sveta Formule 1 i saznali sve o Oliveru Bermanu, novom vozaču Hasovog tima. Sa mladim i talentovanim vozačem poput Bermana, Has tim sigurno ima svetlu budućnost u Formuli 1 i mnogo uspeha koji će moći da ostvare zajedno.

Milan Petrović avatar