NOVOPAZARSKA POLICIJA ZAPLENILA ARSENAL ORUŽJA Pronađene dve puške, pištolj i veća količina municije

Milan Petrović avatar

Tokom akcije, policija je pretresla više objekata u selu Bobovik i pronašla veliku količinu vatrenog oružja i municije. Oružje i municija su zaplenjeni u jednom skladištu koje se nalazilo na imanju osumnjičenog lica.

Ukupno je pronađeno sedam automatskih pušaka, tri pištolja, tri ručne bombe, dva mitraljeza, desetine metaka i razna druga vrsta municije. Svi ovi predmeti su zaplenjeni i predati nadležnim organima radi dalje obrade.

Policija je uhapsila jedno osumnjičeno lice koje se sumnjiči da je vlasnik ovog oružja i municije. Osumnjičeni je priveden u nadležno tužilaštvo radi daljih istražnih radnji i eventualnog podizanja optužnice protiv njega.

Ova zaplena vatrenog oružja i municije predstavlja veliki uspeh policije Novog Pazara u borbi protiv ilegalne trgovine oružjem i sprečavanju kriminalnih aktivnosti na teritoriji Srbije. Policija poziva građane da se aktivno uključe u borbu protiv kriminala i da prijavljuju sumnjive aktivnosti koje primete u svojoj okolini.

Ova akcija pokazuje da je policijska uprava Novi Pazar odlučna u suzbijanju ilegalnog posedovanja oružja i municije na teritoriji grada i da će nastaviti sa sprovođenjem različitih akcija kako bi se očuvala bezbednost građana i sprečile kriminalne aktivnosti.

Ovo nije prvi put da policija Novog Pazara vrši takve akcije i zaplene veće količine oružja i municije. U proteklim godinama su vršene slične akcije u različitim delovima grada i okoline, a policija je uspela da spreči ilegalnu trgovinu oružjem i uhapsi odgovorne osobe.

Obezbeđivanje bezbednosti građana i sprečavanje kriminalnih aktivnosti su prioriteti policije Novog Pazara i oni će nastaviti sa ovakvim akcijama kako bi se očuvala mirna i bezbedna sredina za sve građane.

Građani su pozvani da budu svesni opasnosti koje nose ilegalno posedovanje oružja i da se aktivno uključe u borbu protiv kriminalnih aktivnosti u svojoj zajednici. Policija će nastaviti sa sprovođenjem različitih akcija kako bi se sprečile ilegalne aktivnosti i očuvala bezbednost građana.

Ova akcija pokazuje da je saradnja policije i građana ključna u borbi protiv kriminala i da se samo zajedničkim naporima može postići bezbednost i sigurnost u društvu. Policija će nastaviti sa sprovođenjem akcija kako bi se suzbio ilegalni posed oružja i municije i kako bi se očuvala mirna i bezbedna sredina za sve građane.

Ukupno gledano, zaplena vatrenog oružja i municije u selu Bobovik kao rezultat akcije policije Novog Pazara ohrabruje građane da se aktivnije uključe u borbu protiv kriminala i da redovno prijavljuju sumnjive aktivnosti. Policija će nastaviti sa sprovođenjem različitih akcija kako bi se suzbile ilegalne aktivnosti i kako bi se očuvala bezbednost građana. Ova akcija pokazuje odlučnost policije da se bori protiv ilegalne trgovine oružjem i municijom i da će nastaviti sa sprovođenjem akcija radi očuvanja javnog reda i mira.

Milan Petrović avatar