Nekima deluje „šašavo“ ali uspeli su! Maseri u Loznici prikupil skoro 300.000 za porodicu borca sa Košara

Milan Petrović avatar

U humanitarnoj akciji „Masaža iz bloka“ na obali Drine učestvovalo je više od 40 masera i prikupljeno je čak 280.000 dinara za porodicu preminulog ratnog veterana Gorana Vučetića. Akcija je organizovana od strane Humanitarne organizacije Srbi za Srbe i okupila je masere iz zemlje i regiona.

Kompleks Pustolov kraj Drine bio je poprište pozitivne energije i dobročinstva tokom ova dva dana. Posetioci su mogli uživati u različitim vrstama masaža, relaks masažama, istezanjima i fitnes treningu.

Sav prihod od akcije biće doniran porodici preminulog ratnog heroja sa Košara, Gorana Vučetića, koji je preminuo početkom godine. Iza njega su ostali supruga i dva maloletna sina u teškim materijalnim uslovima.

Organizatori ističu da je ovo izuzetan događaj koji se već treću godinu zaredom organizuje, a da je važno okupiti se i pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Humanitarna organizacija Srbi za Srbe već organizuje brojne akcije tokom godine kako bi pružila pomoć onima kojima je potrebna.

Humanitarna akcija „Masaža iz bloka“ nije samo pružila relaksaciju posetiocima, već je imala i veliki humanitarni značaj. Maseri su svojim veštinama doprineli prikupljanju značajne sume novca za porodicu preminulog ratnog veterana, pokazujući tako solidarnost i brigu za svoje sugrađane u potrebi.

Ovaj događaj je bio prilika da se pokaže koliko je važno zajedno delovati i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Solidarnost i humanost bili su ključne vrednosti ovog događaja, a maseri su svojim angažmanom pokazali da su spremni da se uključe u humanitarne akcije i doprinesu boljem životu onima koji su u teškoj situaciji.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe već dugi niz godina pruža pomoć onima kojima je najpotrebnija, a akcija „Masaža iz bloka“ samo je jedan u nizu događaja koje organizuju kako bi prikupili sredstva za pomoć ugroženim porodicama.

Ova akcija je pokazala da uz zajednički trud i angažman možemo napraviti velike promene i pomoći onima koji su u potrebi. Maseri su svojim radom doprineli da se prikupi značajna suma novca za porodicu preminulog ratnog veterana, pokazujući time svoju posvećenost humanitarnom radu i brizi za svoje sugrađane.

Ovaj događaj nije bio samo prilika za relaksaciju i uživanje, već je imao dublji humanitarni značaj. Pokazao je da solidarnost i briga za druge mogu napraviti veliku razliku u životima onih koji su u potrebi. Maseri su svojim gestom pokazali da su spremni da se angažuju i pomognu onima kojima je pomoć potrebna, što je vrednost koja treba da nas inspiriše i podstakne na dalje humanitarne akcije.

Milan Petrović avatar