Nedeljni horoskop od 8. do 14. jula 2024

Milan Petrović avatar

Nedelja od 8. do 14. jula 2024. godine bila je napunjena vatrenom energijom, koja je ključna za održavanje optimizma u našim srcima. Mesec je bio u Lavu, donoseći eksplozivnu energiju na početku nedelje i doprinoseći prosvetljenju dok se približavamo sezoni Lava.

Mesec će ući u intelektualnu Devicu 9. jula, što će nam pomoći da poboljšamo svoj rad i budemo produktivniji, posebno sa rokovima koje treba ispuniti.

Planner će nam pomoći da ostanemo fokusirani dok Mesec uđe u Vagu 11. jula, istog dana kada Venera ulazi u Lava, donoseći zagrevanje u naše romantične veze.

Kako se vikend približava, kardinalna energija može doneti balans između zabave i posla. U nedelju, 14. jula, Mesec ulazi u Škorpiju, čineći nas reflektivnima i strastvenima prema radu pred kraj nedelje.

Astronomske prognoze za svih 12 znakova Zodijaka od 8. do 14. jula 2024.

Ovan: Dinamična energija na početku nedelje podstiče potrebu za društvenim interakcijama. Praktičan stav se javlja sa Mesecom u Devici 9. jula, a energija Meseca u Vagi 11. jula pomaže u razvoju važnih odnosa.

Bik: Mesec u Lavu donosi mir i spokoj, dok Mesec u Devici 9. jula budi vezu novom energijom. Mesec u Vagi podstiče povratak na pravi put.

Blizanci: Mesec u Lavu donosi optimizam, dok Mesec u Devici postavlja nove namere za budućnost. Mesec u Vagi energizuje vaše planove i pomaže u pronalaženju pravog puta.

Rak: Produktivna energija sa Mesecom u Lavu pomaže vam da napredujete. Motivacija se javlja sa Mesecom u Devici, a intelektualni tranzit vam pomaže da ostanete ispred. Mesec u Vagi pokreće planove i ideje.

Lav: Ljubav, zabava i avanture su fokus sa Mesecom u Lavu. Mesec u Devici vam pomaže da vidite svoju vrednost, dok Mesec u Vagi donosi prilike za druženje i umrežavanje.

Devica: Tranzit Meseca u Lavu donosi sklad i svrhu. Mesec u vašem znaku vas uzdiže, dok Mesec u Vagi otvara vrata novim avanturama.

Vaga: Mesec u Lavu može doneti proslave i priznanja za vaše uspehe. Mesec u Devici omogućava vam da se fokusirate na sebe, dok Mesec u vašem znaku podstiče romantičnost i kreativnost.

Škorpija: Mesec u Lavu donosi dramu, ali i prilike za diplomatski pristup. Mesec u Devici ublažava tenzije, a Mesec u Vagi vas smiruje i opušta.

Strelac: Mesec u Lavu ojačava vaš optimizam i veru u budućnost. Mesec u Devici pomaže u pravljenju planova za ostvarenje snova, dok Mesec u Vagi pokazuje napredak koji ste ostvarili.

Jarac: Mesec u Lavu vam donosi izazove za napredak. Mesec u Devici vas gura da se družite i izađete iz zone komfora, dok Mesec u Vagi podstiče vođstvo i saradnju.

Vodolija: Energija odnosa se pojačava sa Mesecom u Lavu, otkrivajući šta zaista tražite u partneru. Mesec u Devici vam pomaže da otkrijete sebe kroz prošla iskustva, dok Mesec u Vagi jača vaše samopouzdanje.

Ribe: Mesec u Lavu donosi produktivnost i napredak, dok Mesec u Devici budi dinamiku odnosa. Romantika se rađa sa Mesecom u Vagi.

Milan Petrović avatar