Najveći sam arhivar svoje generacije (FOTO)

Tamara Nikolić avatar

Nataša Ilić Jovanović, popularna TV novinarka, autorka i voditeljka emisije „Neka pesma kaže“ na Radio-televiziji Vojvodine, govori o svojoj karijeri i ljubavi prema zabavno-muzičkim emisijama. Nakon mnogo godina rada i puno iskustva, shvatila je da novinarstvo predstavlja njen profesionalni put. Prepoznata je po svojoj dikciji, harizmi i talentu, koji su osvojili kako gledaoce, tako i urednike TV stanica.

Nataša se probala u različitim formatima, ali su zabavno-muzičke emisije obeležile njenu karijeru i ostale najupečatljivije. Publika oseća da ti formati odgovaraju njenom senzibilitetu, što je rezultiralo uspehom i popularnošću emisija kao što su „Muzička kutija“ i „Natašin koktel“. Iako su postojale nedosanjane želje za radom u drugim formatima, Nataša ističe da je važno pronaći balans između trendova i vlastitog ukusa, kako bi sadržaji bili zanimljivi široj publici.

Nataša se osvrće na period kada je radila emisiju „Muzička kutija“ na NS Plus televiziji i ističe da je to bilo posebno utočište tokom ratnih godina. Ova emisija je predstavljala poseban izazov za nju, ali i priliku da se upozna sa narodnom muzikom i ugosti brojne poznate izvođače. Takođe, ističe važnost arhiviranja i čuvanja televizijskih materijala, te deli svoje omiljene pesme i trenutke iz karijere.

Kroz razgovor, Nataša otkriva svoje omiljene trenutke i emisije koje će zauvek pamtiti, kao i posebne intervjue koji su oblikovali njenu karijeru. Govori o povratku u Novi Sad i Radio-televiziju Vojvodine pre desetak godina, ističući porodične motive kao presudne za tu odluku. Pored toga, osvrće se na dragocene nagrade koje je dobila tokom karijere i ističe svoju porodicu kao najveću ličnu nagradu.

Na kraju, Nataša govori o lepotama Novog Sada koje voli istraživati, omiljenim mestima za šetnju, kafu i muziku, te izražava ljubav prema svom rodnom gradu i njegovoj energiji. Kroz iskrene odgovore, otkriva svoju strast prema poslu i zahvalnost zbog prilike da radi ono što voli i u čemu uživa.

Tamara Nikolić avatar