Marija Šarapova na Vimbldonu u Burberry kombinaciji

Milan Petrović avatar

Marija Šarapova, bivša teniska zvezda, iznenadila je sve svojim dolaskom na treći dan Vimbldonskog teniskog prvenstva 2024. godine, dvadeset godina nakon njene pobede na istom turniru. Ona je oduševila sve svojim besprekornim modnim izborom, noseći kombinaciju brenda Burberry.

Obučena od glave do pete u Burberry, Šarapova je zablistala u kožnim cipelama boje vina, modelu „Babi 85“ iz Burberry kolekcije. Cipele koje je nosila koštaju 870 dolara i imaju elegantan dizajn sa plišanim bordo gornjim delom, kvadratnim vrhom i štiklom od osam centimetara. Njena kombinacija se sastojala od duge košulje i pantalona sa širokim nogavicama u kaki boji, istaknutih autentičnim detaljima kao što su epolete, kragne i kopčanja. Mini-torba sa prepoznatljivom Burberry kariranom šarom i pozlaćenim detaljima zaokružila je celokupni izgled.

Uz Šarapovu je bio njen verenik Aleksandar Gilks, biznismen s kojim je u vezi od 2018. godine. Par je nedavno kupio kuću s imanjem od osam miliona dolara zajedno.

Vimbldonsko tenisko prvenstvo 2024. godine okupilo je velika imena poput Dejvida Bekama, Popi Delevinj, Rebel Vilson, Dejva Grola, princeze Olimpije, Džejmsa Blejka i mnogih drugih poznatih ličnosti. Prošlogodišnji pobednici turnira bili su Karlos Alkaraz i Marketa Vondroušova.

Marija Šarapova je, kao gledalac na Vimbldonu, ostavila snažan utisak svojim modnim izdanjem i prisustvom na prestižnom teniskom takmičenju. Njena pojava u kraljevskoj loži sa verenikom privukla je pažnju medija i javnosti, dok je ona sama izjavila da se oseća opušteno i oduševljeno što je deo ovog spektakla. Njen besprekoran modni ukus i elegancija su još jednom potvrdili njen status kao ikone stila i glamura.

Milan Petrović avatar