„MA, NE MOŽETE MI NIŠTA!“ Novak Đoković isprozivao bahate Engleze kao nikada u životu!

Aleksandar Vuković avatar

Teniska senzacija se nastavlja na Vimbldonu – Novak Đoković i Holger Rune sastali su se u osmini finala, a ovaj duel je imao kontroverznu scenu koju je publika priredila. Nakon što je Novak pobedio, obratio se publici na Centralnom terenu izražavajući svoje nezadovoljstvo prema navijačima koji su bodrili protivnika na nepristojan način.

Novak je izrazio zadovoljstvo zbog svoje igre i jasno stavio do znanja da je nepoštovanje koje je doživeo od strane publike na tribinama nedopustivo. Oponašajući zvuk koji su proizvodili neki odnavijača, Novak je poručio da ceni one koji su došli da uživaju u tenisu i koji poštuju igrače, dok je ostatku publike poželeo laku noć sa ironičnim tonom.

Nakon ovog incidenta, Novak je prokomentarisao i svoje zdravstveno stanje, ističući da se dobro oseća i da ide dan po dan. Spreman je za naredni meč koji će igrati protiv Aleksa de Minora u četvrtfinalu. Novak je izrazio optimizam i veruje da može da ostvari još jednu pobedu, iako je svestan da je njegov protivnik brz i talentovan teniser.

Takođe, važno je napomenuti da je Novakova knjiga „Novak, pariske priče“ privukla veliku pažnju javnosti. Knjiga pruža uvid u emotivne trenutke Novaka Đokovića i predstavlja ga u potpuno novom svetlu kroz neviđene fotografije i priče sa teniskih terena. Svi ljubitelji tenisa imaju priliku da se upoznaju sa životom ovog svetskog asa kroz ovo remek-delo.

Aleksandar Vuković avatar