Kompanija Amazon freš snižava cene hiljada prehrambenih artikala u SAD

Milan Petrović avatar

Amazon Fresh je američka kompanija za e-trgovinu koja je nedavno najavila snižavanje cena na hiljade prehrambenih artikala kako bi privukla nove kupce. Ovi popusti će biti dostupni svakodnevno i mogu ići do 30 odsto na 4.000 artikala u prodavnicama i na mreži.

Osim sniženja cena, Amazon Fresh će takođe nuditi popuste na meso, morske plodove, smrznutu hranu, mlečne proizvode, sireve, pića, grickalice, testenine i proizvode privatne robne marke Amazon. Ova odluka je deo strategije kompanije da se pridruži trendu sve većeg broja prodavaca na malo, poput Targeta i Walmarta, koji snižavaju cene kako bi privukli potrošače kako u prodavnicama, tako i na internetu.

Ovo sniženje cena je dobra vest za potrošače jer će im omogućiti jeftiniju kupovinu osnovnih prehrambenih proizvoda. Amazon Fresh se trudi da se istakne u trgovačkoj industriji i privuče što veći broj kupaca svojom ponudom i popustima.

Osim sniženja cena, Amazon Fresh se takođe fokusira na unapređenje usluga dostave namirnica na mreži. Kompanija trenutno upravlja nekoliko fizičkih trgovina i stalno radi na poboljšanju iskustva kupovine svojih korisnika.

Ova strategija sniženja cena može biti korisna i za same prodavce, jer će privući više kupaca i povećati prodaju proizvoda. Smanjenje cena na ovaj način može biti dobar marketinški potez koji će privući nove kupce i povećati lojalnost postojećih.

Osim sniženja cena, Amazon Fresh takođe radi na poboljšanju kvaliteta svojih proizvoda i usluga. Kompanija se trudi da ponudi širok spektar proizvoda različitih kategorija kako bi zadovoljila potrebe svojih korisnika.

Amazon Fresh je deo Amazonove e-trgovine i ima široku ponudu proizvoda i usluga koje obuhvataju sve, od prehrambenih proizvoda do elektronike i kućanskih potrepština. Kompanija stalno radi na unapređenju svoje ponude i prilagođavanju potrebama svojih korisnika.

Ovo sniženje cena je samo jedan od koraka koje Amazon Fresh preduzima kako bi se istakao na tržištu i privukao nove kupce. Kompanija se trudi da ponudi konkurentne cene i kvalitetne proizvode kako bi zadovoljila potrebe svojih korisnika.

Ukratko, Amazon Fresh je američka kompanija za e-trgovinu koja je nedavno najavila snižavanje cena na hiljade prehrambenih artikala kako bi privukla nove kupce. Ova odluka je deo strategije kompanije da se istakne na tržištu i poveća prodaju. Sniženje cena može biti korisno i za same potrošače jer će im omogućiti jeftiniju kupovinu osnovnih prehrambenih proizvoda. Amazon Fresh se trudi da unapredi svoje usluge dostave namirnica na mreži i ponudi što bolje iskustvo kupovine svojim korisnicima. Smanjenje cena je dobar potez kompanije u njenim naporima da privuče nove kupce i poveća svoju prodaju.

Milan Petrović avatar