Kiša napravila velike probleme u saobraćaju (VIDEO)

Milan Petrović avatar

Tramvajski saobraćaj u Ulici vojvode Stepe zaustavljen je zbog obilnih padavina koje su zadesile Beograd. Tramvaji ne saobraćaju ovom ulicom, kao ni preko Autokomande, a ekipe su već na terenu kako bi sanirale situaciju. Nažalost, vreme kada će saobraćaj biti ponovo uspostavljen još uvek nije poznato.

Kiša je prouzrokovala gužve i probleme i među vozačima automobila, koji se usporeno kreću kroz ovaj deo grada. Kolona vozila se formirala, a saobraćajne gužve su sve veće.

Stanovnici Beograda se suočavaju sa velikim nepogodama usled nevremena koje je zadesilo grad. Za sada nije poznato koliko će trajati zastoja u saobraćaju, ali vozači se mole za strpljenje i opreznu vožnju.

Gradski prevoz je veoma važan segment života u glavnom gradu Srbije, te zastoje u tramvajskom saobraćaju utiču na mnoge građane. nadamo se da će se situacija što pre normalizovati i da će saobraćaj ponovo nesmetano teći ulicama Beograda.

Za najnovije informacije možete nas pratiti putem iOS i android aplikacije, koja će vas obavestiti o svim aktuelnostima u vezi sa saobraćajem i vremenskim nepogodama. Ostanite uz nas kako biste bili u toku sa svim važnim vestima iz Beograda i okoline.

Milan Petrović avatar

Pročitajte takođe: