I konkurencija priznaje da je Telekom Srbija najbolji!

Milan Petrović avatar

Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija, izjavio je da je kvalitet njihovih usluga neprikosnoven, što priznaje i konkurencija. Direktor operatera SBB je nedavno pohvalio Telekomov kvalitet usluga, ističući fantastične cene. Lučić je pozvao građane da odaberu Telekom kao svog operatera, naglašavajući da je njihov kvalitet najbolji na tržištu.

Lučić je istakao da su uložili mnogo u optičku mrežu, koja sada koristi preko 450.000 korisnika, a spremna je za još. Takođe je najavio uvođenje 5G mreže sledeće godine. Unatoč negativnoj kampanji medija u vlasništvu Junajted Grupe, Telekom Srbija nastavlja rast broja korisnika i prihoda. Lučić je istakao da im poverenje pružaju najuglednije finansijske institucije iz SAD i EU.

Uz snažan trend rasta broja korisnika i prihoda, Telekom Srbija planira dostići prihod od preko 3 milijarde evra za sledećih pet godina. Lučić je također najavio ekskluzivno emitiranje kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu na kanalima Arene Sport, te prepara za dijasporu. Telekom Srbija je najmanje zadužen operator, s ogromnim kapacitetom za investicije i međunarodnu ekspanziju.

Lučić će ovog tjedna posjetiti Frankfurt kako bi promovirao usluge Telekoma Srbija na nemačkom tržištu, koje su veoma atraktivne za srpsku dijasporu u Njemačkoj. Velika podrška i poverenje koje imaju od finansijskih institucija predstavlja potvrdu uspešne poslovne strategije Telekoma Srbija.

Milan Petrović avatar