HAOS U CENTRU BEOGRADA Muškarac sa puškom šetao ulicom

Milan Petrović avatar

Prema nezvaničnim informacijama, nešto posle 13 sati građani su primetili muškarca sa puškom na ulici i odmah su pozvali policiju. Policija je dobila dojavu i patrola je odmah krenula ka mestu gde je muškarac viđen, dok su sirene odjekivale gradom.

Izvor upućen u slučaj je za „Blic“ izjavio da je muškarac pronađen i da je kod sebe imao vazdušnu pušku. Muškarac je navodno rekao policiji da je nosio pušku ulicom jer je planirao da je preda na Zvezdari.

Policija je odmah reagovala i preduzela mere kako bi utvrdila šta je tačno bilo u pitanju i da li je postojala bilo kakva opasnost po građane ili javnu bezbednost. Srećom, ispostavilo se da je muškarac nosio vazdušnu pušku i da nije bilo nikakve opasnosti.

Građani su uznemireni zbog ovakvih incidenata i apeluju na policiju da reaguje brzo i efikasno kako bi se održala sigurnost u gradu. Sa povećanjem napada i oružanih incidenata u poslednje vreme, građani se sve više plaše za svoju bezbednost.

Policija je upozorila građane da ne nose oružje ili bilo kakve opasne predmete na javnom mestu jer to može izazvati paniku i uznemiravanje među ljudima. Takođe, apeluju na građane da odmah prijave bilo kakve sumnjive situacije ili aktivnosti kako bi se sprečile eventualne tragedije.

Sigurnost građana je jedan od najvažnijih prioriteta policije i svih nadležnih institucija. Zbog toga je neophodno da se uvek bude oprezan i da se poštuju zakoni i propisi kako bi se očuvala sigurnost i mir u društvu.

Policija je ovom prilikom istakla da će nastaviti sa pojačanim nadzorom i kontrolom ulica kako bi se osigurala sigurnost svih građana i sprečile eventualne opasnosti i incidenti. Takođe, apeluju na građane da sarađuju sa policijom i da prijave sve sumnjive situacije kako bi se sprečile eventualne tragedije.

Napadi i oružani incidenti su postali sve češći u današnje vreme i zato je važno da se preduzmu sve neophodne mere kako bi se zaštitila bezbednost građana i očuvala mir u društvu.

Na kraju, policija je još jednom apelovala na građane da budu odgovorni i da ne nose oružje ili bilo kakve opasne predmete na javnom mestu jer to može dovesti do ozbiljnih posledica i ugrožavanja bezbednosti ljudi. Takođe, istakli su da će nastaviti sa pojačanim nadzorom i kontrolom kako bi se zaštitila sigurnost svih građana.

Milan Petrović avatar