(FOTO) Maloletna je snimila seks scenu sa Draganom Nikolićem! U kultnom filmu skinula se njemu iz inata, a evo kako danas izgleda čuvena lepotica

Tamara Nikolić avatar

Maja Lalević Piščević je danas poznata kao advokatica, ali je nekada bila poznata po svojoj ulozi u kultnom filmu „Nacionalna klasa“. Sa samo 17 godina dobila je ulogu u ovom filmu koji je postao kultno ostvarenje srpske kinematografije. Partner joj je bio Dragan Nikolić, sa kojim je snimila i ljubavnu scenu. Iako je završila i Pravni fakultet, Maja je odlučila da se posveti glumi i ostvarila je uspeh u toj oblasti. Svoju karijeru je kratko trajala do 1986. godine kada se povukla iz sveta glume.

Maja je rekla da je imala 17 godina kada je dobila ulogu u filmu „Nacionalna klasa“ i da je to bilo vreme kada je bila zaljubljena u starijeg muškarca koji je takođe bio deo filmske ekipe. Iako je na početku bila nesigurna, na kraju je prihvatila ulogu nakon što ju je direktor filma nagovorio, a kasting je prošla sa Draganom Nikolićem. Svoje iskustvo sa snimanja filma opisala je kao veoma uzbudljivo, posebno scenu u krevetu sa Nikolićem koja joj je bila posebno zastrašujuća, ali zahvaljujući njegovoj podršci i šali, uspela je da je snimi.

Posle završetka glumačke karijere, Maja se posvetila advokaturi i postigla uspeh u tom polju. Iako se više ne bavi glumom, Maja se rado seća svojih dana provedenih na filmu i sa svojim kolegama. Danas je uspešna poslovna žena i živi drugačijim životom od onog koji je vodila kao mlada glumica.

Dragan Nikolić, njen partner sa kojim je snimila kultnu scenu u filmu, preminuo je pre nekoliko godina, a Maja se seća vremena provedenog sa njim na setu. Prisutnost Nikolića joj je bila veoma draga i podržavala ju je tokom snimanja, posebno tokom teških trenutaka. Njihova saradnja je bila veoma uspešna, a film je stekao kultni status zahvaljujući njihovoj igri i hemiji na ekranu.

Maja je danas poznata i u pravnom svetu, gde je ostvarila reputaciju uspešne advokatice. Njen rad je cenjen, a njeno ime je dobro poznato među kolegama i klijentima. Iako je prošlo više od trideset godina od njenih glumačkih dana, Maja Lalević Piščević se i dalje seća vremena provedenog na filmu sa nostalgičnim osmehom i ponosom na svoje dostignuća.

Ukratko, Maja Lalević Piščević je bila poznata glumica koja se proslavila ulogom u kultnom filmu „Nacionalna klasa“. Nakon završetka glumačke karijere, posvetila se advokaturi i postigla uspeh u toj oblasti. Njeni dani provedeni na filmu su joj ostali u lepom sećanju, a njena uloga u ovom filmu je ostavila dubok trag u srpskoj kinematografiji. Maja se danas seća tih vremena sa nostalgijom i ponosom na svoje dostignuća.

Tamara Nikolić avatar