FK Crvena zvezda ugovori – Informer.rs

Aleksandar Vuković avatar

Fudbalski klub Crvena zvezda suočava se s izazovom zadržavanja četvorice igrača čiji ugovori ističu na kraju sezone. Aleksandar Dragović, Aleksandar Katai, Nemanja Milunović i Zoran Popović su ključni igrači kluba, a svaki od njih će klub pokušati zadržati. Najveći izazov tu predstavlja Dragović, koji je već izražavao želju za odlaskom iz kluba.

Dragović je prijašnjih godina dobivao konkretne ponude za transfer, ali klub mu nije dao odobrenje za odlazak jer je bio važan igrač za njih. Međutim, ovog puta ugovor mu nije prepreka za odlazak, ali prema izvorima, Dragović nije odlučio hoće li otići ili ostati.

Klub će s igračima pregovarati o novim uslovima ugovora, financijama i ostalim detaljima te će pokušati zadržati svakog od njih pojedinačno. Katai, Milunović i Popović su također bitni igrači za klub te se očekuje da s njima neće biti problema u nastavku saradnje.

Sportski sektor Crvene zvezde ističe da je trenutni prioritet borba za titulu te da su svi u klubu fokusirani na tu misiju. Međutim, u narednim danima će se razgovarati sa igračima o produljenju ugovora. Klub izražava želju da svi igrači ostanu vjerni Zvezdi te se očekuje da će pregovori biti uspješni.

Karte za 173. večiti derbi već su u prodaji te FK Crvena zvezda poziva navijače da podrže tim u važnoj utakmici. Utakmica protiv Partizana donosi veliki značaj za klub te se očekuje vrhunska atmosfera na stadionu. Navijači su pozvani da kupe karte i podrže svoj omiljeni klub.

S obzirom na izazove koje klub trenutno ima s ugovorima nekih ključnih igrača, navijačka podrška će biti od velikog značaja za uspjeh tima u narednim utakmicama. Svi igrači su posvećeni osvajanju titule te se očekuje da će zajedničkim snagama uspjeti ostvariti cilj.

Crvena zvezda se suočava s izazovom zadržavanja ključnih igrača te pregovori o produljenju ugovora su u tijeku. Klub će poduzeti sve mjere kako bi zadržao svoje najbolje igrače kako bi osigurao uspjeh u predstojećim utakmicama. Navijači su pozvani da podrže svoj omiljeni klub kako bi ga motivirali za postizanje velikih rezultata.

Aleksandar Vuković avatar