Đurić ugostio 14 novih nerezidentnih ambasadora

Milan Petrović avatar

Ministar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, bio je domaćin prijema za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji. Đurić je naglasio da Srbija ostaje posvećena vođenju „višedimenzionalne spoljne politike, negovanju prijateljstava i partnerstava širom sveta“. Ambasadori su danas predstavili svoje akreditive predsedniku Aleksandru Vučiću, a Đurić je istakao važnost očuvanja prijateljstava i partnerstava sa drugim zemljama.

Ministar Đurić je na platformi Twitter objavio da je imao čast da ugosti 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji i da su oni predstavili svoje akreditive predsedniku Vučiću. Tokom događaja, Đurić je naglasio da Srbija nastavlja da sprovodi svoju višedimenzionalnu spoljnu politiku, te da neguje prijateljstva i partnerstva širom sveta.

Srbija je posvećena održavanju dobrih odnosa sa drugim zemljama, kako u Evropi, tako i širom sveta. Nove ambasadore u Srbiji dočekao je ministar Đurić, te ih upoznao sa prioritetima spoljne politike zemlje, kao i sa potrebom za očuvanjem prijateljskih odnosa sa drugim državama.

Ministar spoljnih poslova, Marko Đurić, održao je prijem za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji, koji su danas predstavili svoje akreditive predsedniku Aleksandru Vučiću. Tom prilikom, Đurić je istakao važnost očuvanja prijateljstava i partnerstava sa drugim zemljama, te potrebu za vođenjem višedimenzionalne spoljne politike.

Srbija je zemlja koja se trudi da održava dobre odnose sa drugim zemljama, a to je potvrdio i ministar spoljnih poslova, Marko Đurić, koji je danas bio domaćin prijema za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji. On je istakao da Srbija ostaje posvećena vođenju svoje spoljne politike, te da će nastaviti da neguje prijateljstva i partnerstva širom sveta.

Na platformi Twitter, ministar Đurić je napisao: „Večeras sam imao čast da napravim prijem za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji, koji su danas predstavili svoje akreditive predsedniku Aleksandru Vučiću. Tokom događaja, istakao sam da Srbija ostaje posvećena sprovođenju višedimenzionalne spoljne politike, negujući prijateljstva i partnerstva širom sveta“.

Srbija je zemlja koja ceni svoje prijatelje i partnere širom sveta, te je važno održavanje dobrih odnosa sa drugim zemljama. Ministar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, je danas bio domaćin prijema za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji, gde je istakao važnost vođenja višedimenzionalne spoljne politike.

Ministar spoljnih poslova Srbije, Marko Đurić, ugostio je 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji, koji su danas predstavili svoje akreditive predsedniku Aleksandru Vučiću. Đurić je istakao važnost očuvanja prijateljstva i partnerstva sa drugim zemljama, te posvećenost vođenju višedimenzionalne spoljne politike.

Srbija je zemlja koja neguje prijateljstva i partnerstva širom sveta, a to je potvrdio ministar spoljnih poslova, Marko Đurić, koji je danas bio domaćin prijema za 14 novih nerezidentnih ambasadora u Srbiji. Đurić je istakao važnost očuvanja dobrih odnosa sa drugim zemljama, te posvećenost vođenju višedimenzionalne spoljne politike.

Milan Petrović avatar